Yeniden Bitkili Akvaryum

Konusu 'Bitkili Akvaryum Tanıtımları' forumundadır ve Marineros tarafından 19/11/15 başlatılmıştır.

1. Marineros

Marineros Başarılı Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    26
    Ödül Puanları:
    28
    Sağolun Ergün bey.aslında o mosslar daha güzel gelişirlerdi ama diatom sorunu hepsini yavaşlattı.balıkları azalttım ama hâlâ çok sanırım :) ek olarak arka fon yapıştırdım.biraz baloncuk var ama umarım olmuştur.

ucaktas ve HaKaN bunu beğendi.

2. ucaktas

ucaktas Deneyimli Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    115
    Ödül Puanları:
    43
    Meslek:
    Öğrenci
    Caner bey kurulumunuz hayırlı olsun. Beslediğiniz balıklar kısmına yazıdığınız iki tane yılan balığına benzer balıkları sanırım akvaryumdan çıkarttınız.Onların ismini cismini bir türlü öğrenemedim.Bende onlardan 2 tane var.İlk eklediğiniz fotoğraflarda kumun rengi beyaz gibiydi son eklediğiniz fotoğraflarda kahverengi olmuş.Tabanda kullandığınız malzemeler nelerdir?

Marineros bunu beğendi.

3. Marineros

Beğenilen Mesajları:
    26
    Ödül Puanları:
    28
    Teşekkür ederim. Bahsi geçen balıkların ismi Labio :) şu an hâlâ akvaryumdalar.bir tanesi tosun gibi oldu.Ara sıra birbirlerine meydan okuyorlar ama ileri götürmüyorlar.
    Taban olarak en alta torf,üstüne aquaclay,onun üstüne ince katman siyah hagen kum ve en üstte siyah beyaz hagen kum var.toplam 8 santimetre bir taban mevcut.
    Evet ilk başlarda berrak beyaz kum görünüyordu ama tatil yemi atıp,4 gün sonra geldiğimde taban bu haldeydeydi.diatom baş gösterdi ama üstesinden geldik :)

ucaktas bunu beğendi.

4. Marineros

Beğenilen Mesajları:
    26
    Ödül Puanları:
    28
    Herkese iyi akşamlar.tankımın son durumu bu şekilde.Hakan beyden aldığım monte carlolar gelişimlerini hızlandırdılar.sağ taraf biraz yavaş kaldı ama sanırım bunun sebebi tankın üst sağ köşesinde hızla çoğalan su üstü bitkilerinin gölgeleme yapmalarıdır.

Bitkici bunu beğendi.

5. Bitkici

Bitkici Super Moderator Yönetim Ekibi

Beğenilen Mesajları:
    1.553
    Ödül Puanları:
    113
    Caner bey su üstü bitkilerini her hafta elinizde 4-5 adet kalacak şekilde düzenli olarak azaltın. Yoksa hızlı bir şekilde çoğalarak ışığı keserler.

Marineros bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş