Yeni kurulum

Konusu 'Bitkili Akvaryum Tanıtımları' forumundadır ve iso4013 tarafından 20/02/15 başlatılmıştır.

1. iso4013

iso4013 Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Herkese hayırlı aksamlar tatil dönüşü akvaryum un son halini paylaşmak istedim

2. Bitkici

Bitkici Super Moderator Yönetim Ekibi

Beğenilen Mesajları:
    1.553
    Ödül Puanları:
    113
    İsmail bey micralar maşallah akavaryumun yarısını doldurmuş. Onları daha sık budayıp sağında ve solunda olanlara da biraz yer açabilirsiniz. Cubalar şimdiye tabanı kapalaması lazımdı biraz yavaş mı gidiyorlar?

3. iso4013

iso4013 Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Saolun Ergün Bey. Dediğiniz gibi Micralar bayagi bir kapladı onları bu hafta budayağim. Cuba lara gelince malum tatile giderken arkadasa bırakmıştım akvaryumu o da çok ilgilenmemis budarken felan zemini oynatmış, yeterli isik vermemiş oyüzden böyle diye tahmin ediyorum. 1 haftadır evdeyim yeni yeni düzene geliyorlar fotosentezi aşırı çok derecede yapıyorlar inşallah kapatabilirim zemini

4. hedayse

hedayse Uzman Akvarist Yönetim Ekibi

Beğenilen Mesajları:
    1.987
    Ödül Puanları:
    113
    Meslek:
    İşçi
    Cuba biraz yavaş yayılıyor, ışığını gölgelemedikçe çok da hızını kesmiyor ama şahsen ben tankımda çok sevemedim. Monte carlo daha iyi, cuba altta kalan sürgünlerini monte carlo gibi hemen çürütmüyor onunda avantajı bu sanırım.

Sağdaki kütük eledoanın yerine geçse daha iyi olur gibi.

Sayfayı Paylaş