Sizce herşey normal gözüküyor mu?

Konusu 'Bitkili Akvaryum Tanıtımları' forumundadır ve nathanmuir tarafından 31/05/14 başlatılmıştır.

1. onur

onur Uzman Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    42
    Ödül Puanları:
    28
    kamer bey hem çok acaleci hem de zor bitkiler uğraşıyorsunuz, sonunda hobiden soğumayın bitkiler bitkilerin adabtasoyunu sonra tam büyüme hızına ulaşması vakit alır

2. nathanmuir

nathanmuir Yasaklı Üye

Beğenilen Mesajları:
    18
    Ödül Puanları:
    18
    Kamer! Bitkinin zorluğundan değil iyi dikemediğimden kaynaklı sorun ce adapte olmuyor ölüyorlar.

Bir de acele ettiğimi nerden çıkardınız onu da anlamış değilim ki aksine çok sabırlı davranıyorum bu konuda.

3. onur

onur Uzman Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    42
    Ödül Puanları:
    28
    kusura bakmayın kamer bey başka bir arkaşın adı ile karıştırdım adınızı düzeltim biraz tezcanlı birisiniz gibi gelmişti bende unutkanlık oluyor bazen, demekki öyle birisi değilmişsimiz size böyle dediğim için hata yaptım sanırım kusura bakmayın. sağlıklı hobiler dilerim.

4. nathanmuir

nathanmuir Yasaklı Üye

Beğenilen Mesajları:
    18
    Ödül Puanları:
    18
    Su değişimini yaptım ve daha yaparken reineckiilerden iki tanesi fotosentez yapmaya başladı. Yaklaşık on saniyede bir kabarcık. Üstelik birini daha yeni diktim. Sanırım reineckiler iyi durumda. Parvulalat aynıçoğu büyük çoğunluğu kuru ve belirgin birdeğişiklik yok songünlerde. Cubalarda az miktarda sararma var. Az önce yeni ultri diktim. Birer doz potasyum, mikro element, demir ve excel verdim. Bakalım nolacak.

5. nathanmuir

nathanmuir Yasaklı Üye

Beğenilen Mesajları:
    18
    Ödül Puanları:
    18
    Filtre çalışırken hareket yok ama filtre kapandıktan birkaç dakika sonra fotosentez başlıyor. Difüzöre yakın olan taraf çıldırıyor. Sanırım şelale filtre benim tahminimden çok fazla co2 kaçışına sebep oluyor.

6. hedayse

hedayse Uzman Akvarist Yönetim Ekibi

Beğenilen Mesajları:
    1.987
    Ödül Puanları:
    113
    Meslek:
    İşçi
    Kamer Bey imkan var ise en azından askı filtre alın bence. Yanılmıyorsam 65 tl kargo dahil fiyatları vardı.

7. nathanmuir

nathanmuir Yasaklı Üye

Beğenilen Mesajları:
    18
    Ödül Puanları:
    18
    En azından ay sonuna kadar beklemesi gerekecek. Elimde hiç kullanılmamış şelale filtre ve hava motoru var onları da satabilirsem daha kolay olur.

Sayfayı Paylaş