hoş bir tasarım

Konusu 'Akvaryumda Kullanılabilecek Dekorlar ve Tasarımlar' forumundadır ve EgemenKARAA tarafından 17/08/14 başlatılmıştır.

1. ilhan A.

ilhan A. Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    51
    Ödül Puanları:
    28
    Hakan Bey,

Yaptırım derken şunu kastetmiştim..Hani var ya o çok bilenler, benim yaptığım doğrudur, seninkini kaldır at diyenler...onlardan bahsediyordum..

Ne kadar denenirse denensin, nerde uygulanırsa uygulansın, bu akvaryum, algae, balık, özellikle bitki işi..her ortama göre değişiyor...dolayısıyla " bu budur " demek bence gereksiz oluyor...var öyle tipler...

" Olm sen daha portakalken ben bu işi yapıyordum" :) da ...diyemiyosun :) ...
    Hatta " Benim topum yokken akvaryumum vardı " da diyemiyosun... ve doğal olarak sinir katsayın artıyor....

Istanbul'luyum dedim ama aynı zamanda Büyükadalı'yım da... hayatım suyun içinde geçti.. özellikle bunu " deniz akvaryumu " kuranlar, bulaştırmaya çalışanlar, satmaya çalışanlar çok yapıyor..yerli yabancı forumlar farketmiyor...ve her ne hikmetse de her forumda var öyle bir iki sivri :)

Burda o yok işte.. o yüzden memnunum.. iyi ki katılmışım aranıza ;) ...

Kolay gelsin ....

2. BORA83

BORA83 Super Moderator

Beğenilen Mesajları:
    4
    Ödül Puanları:
    0
    İlhan abi ben de size katılıyorum. O çok bilenler insanı hobiden sogutuyor. Sanki kendisi anne karnında öğrenerek çıktı geldi bu dünya ya...Yeni baslayanlara saygı ve bütçe çerçevesinde öğretmeye yardımcı olmaya calisilmali. Bu site ve forum bu mantık cercevesinde guzel samimi bir ortamimiz var ve inş. bozulmadan devam eder.Sizler gibi değerli buyuklerimizlede genisleyerek büyür ins. :)

3. 06ugur06

06ugur06 Uzman Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    5
    Ödül Puanları:
    18
    İlhan bey her kurulumunuz buna 1.5metrelik olan 6 hafta zor dayandığınız o güzelim tankınızda dahil hepsi birbirinden harika bence iyiki varsınız iyiki aramıza katıldınız.

4. hedayse

hedayse Uzman Akvarist Yönetim Ekibi

Beğenilen Mesajları:
    1.987
    Ödül Puanları:
    113
    Meslek:
    İşçi
    İlhan Bey inanın şahsım adına sizi burada görmekten çok memnunum ki arkadaşlarım da öyledir diye düşünüyorum. Tahmin etmiyorum direkt düşünüyorum, sizden göreceklerimiz duyacaklarımız var henüz.

Sizi adım adım takip edecek çok kişi olacak burada, hatta şimdiden meraklanıyorum. Siz geçmişten esintiler verirken arka planda ne fırtınalar koparmaya çalışıyorsunuz acaba :)

5. 06ugur06

06ugur06 Uzman Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    5
    Ödül Puanları:
    18
    Bunu bende merak ediyorum Hakan bey.Yeni bir kurulum ve harika bir tasarım yakında göreceğiz inşallah.

6. EgemenKARAA

EgemenKARAA Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    140
    Ödül Puanları:
    43
    Arkadaşlar güne kotu bir haberle uyandım. İlhan abinin dun doktor kontrolü vardı. "çağımızın hastalığı" olarak nitelendirdiği kansere dönüşebilecek kistler yüzünden bugun mr ve kemoterapiye giricek. Yarın ve sonraki günde 2 adet ameliyat olacakmış. Sabah sabah şok oldum. Kendisi yazacak zamanı olmadığını ancak sizlere teşekkür etmemi istedi. Çok fazla olumlu yorumla moralini arttırmış bu forum hepinize teşekkür edememiş benden bir yazı yazmamı istedi. Eğer ölmez sağ kalır isek tekrar dönücez foruma dedi. Biliyorum eski topraktır ona işlemez hastalık. Yine de dualarımız onunla. Geçmiş olsun İlhan abim...

7. Bitkici

Bitkici Super Moderator Yönetim Ekibi

Beğenilen Mesajları:
    1.553
    Ödül Puanları:
    113
    İlhan beye çok geçmiş olsun diyorum. Allah'ın izni ile en kısa sürede sağlığına kavuşup aramıza katılacağına inanıyorum. Bu tip hastalıklarda en önemli şeyin moral olduğunu unutmaması ve moralini her daim üst seviyede tutması gerekiyor.

8. 06ugur06

06ugur06 Uzman Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    5
    Ödül Puanları:
    18
    Tekrar buradan acil şifalar dilerim kendisine daha yüz yüze tanışacağız,oturup muhabbet edeceğiz,kendisinden o kadar çok öğreneceğimiz şey varken nereye öyle İlhan bey biz eski toprağız Egemen beyin dediği gibi bize birşey olmaz Allah(c.c)'ın nihayetiylen.

Bende yakın zaman da bir ameliyat geçirdim bağırsaktan 25cm kestiler senin gibi uzun boylu bir adama bu kadar bağırsak uzun dediler ve kestiler şimdilik iyiyim.Zaten ameliyattan sonra akvaryum kurdum.Bana meşgale oldu kafamı beynimi vücudumu aceyip dinlendiriyor vallahi.

Hakan beyin başka bir formda paylaştığı akvaryumunu gördüm alttaki imzada bu form vardı.Bu sayede tanıştım akvaryumda.com ile bu güzel ve sizin gibi birbirnden değerli arkadaşlarlan.Bu vesile ile Hakan beye de teşekkür ederim.Bize böyle bir site kurduğu için.

Egemen beye her zaman teşekkür ediyoruz zaten sizi bizimle tanıştırdığı için çok uzattım farkındayım ama çok üzüldüm inanınki acil şifalar inşallah benimki gibi başarılı bir ameliyat geçirirsiniz inşallah dualarımız sizinle.

Sayfayı Paylaş