Yurt dışı sitesi geek de mayalı sistem ile ilgili ekipmanlara dek geldim almayı planlıyorum. Daha önce geek sitesinden alışveriş yaptım ürün eline ulaştı ancak 1 ayı buluyor kargo yurt dışı olduğu için. Resimleri ekliyor yorumlarınızı bekliyorum
18 TL olan (co2 diffuser check valve u shape glass...) çok iyi.Ama cam olduğu için kargoda tek parça gelirmi bilemem.
Özenle kargoluyorlar genelde flash bellek almıştım çok iyi sarılmıştı. Üstteki 35 tl olan da çok iyi geldi hem pratik hem hava kaçırma olayı yok. Türkiyede araştırdım bulamadım. difizörü de almayı planlıyorum ancak dediğim gibi kargonun gelmesi bir bir buçuk ayı geçiyor. Bu ürünlerin Türkiyede satıldığı bir yer biliyor musunuz?
Cam difüzörü bulabilirsiniz.Ama diğerlerini bulamazsınız.Ayrıca burada bu fiyatların 2 katına satılıyor.Cam difüzörler çok pahalı oluyor.
Az önce diffizör ve üstteki sistemi siparş verdim 35 tl + 18 tl = 53 tl Kdv + Kargo eklenince toplamda sanalkarttam 65 tl para çekti. Elime ulaşımca buradan paylaşırım.
Siparişi 20 Aralıkta vermiştim ürün bugün elime ulaştı yani 20 günde geldi. Sormak istediğim 2 soru var 1- Ürün açıklamasında Co2 için 2x2 litre cola şişesi, 200 mg sitrik asit (limon tuzu) 200 mg soda yazıyor yani maya vs yok. Neti biraz araştırdım; mayaya oranla sitrk asit ve ve soda daha kokusuz oluyormuş ve youtube da co2 çıkışı var. Bunu deneyen duyan uygulayan var mı? Eğer verimli ise şeker ve maya yerine böyle yapıcam. 2- Daha önce hiç Diy Co2 kullanmadım, yapmadım. Bu ekipmandaki göstergeli şeyi nasıl ayarlıcaz, basınç hangi düzeyde olacak. Yanıtlar için teşekkürler. ( Cam difizör kargosu henüz ulaşmadı, ulaşınca detaylı foto ve video çekeceğim)
Merhaba, aşağıdaki konuya bir göz atın isterseniz; http://forum.akvaryumda.com/konu/sirke-ve-karbonattan-co2-Üretimi.217/#post-2065