Değerli üyelerimiz Sitemizin veritabanını yeniledik, güncellemesi sonrası bazı eksiklikler ve aksaklıklar olacaktır. Bununla ilgili anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz. Sıkıntıları buradan bildirelim zamanla herşey yoluna girip daha da kullanışlı olacak inşallah. Hayırlı forumlar. Forum Yönetimi
Sitenin yeni hali gerçekten harika olmuş, özellikle fotoğraf ekleme bayağı kolaylaşmış. Bir öneri olarak şunu söyleyebilirim, varsa ben fark etmediysem kusura bakmayın. Site istatistikleri kısmındaki konulara tıklayınca ilk mesaja gidiyor, belki ek bir ok ile son mesaja da gidilebilmesi sağlanabilir.
Zeki Bey şu anda sıkıntı olmaması lazım denerseniz istatislikteki konuya tıklayın son sayfaya gidiyor.
son dakika itibariyle sitede yeni değişiklikler oldu gittikçe daha güzel oluyor. Emeği geçenlere teşekkürler..En güzeli artık sayfa görüntülenemiyor muhabbeti bitti..maşaallah ..
Kesinlikle Daha Güzel ve Daha Verilmi Hal aldı şu an forum daha önce Dns Değişmeden giremiyordum Dns Değişimide Benim için olumsuz sonuçlar açtıgı için Fazla giremiyorum bu şekilde çok iyi oldu açıkcası Hayırlı olsun
Bir öneride bulunabilir miyim ? Konu açmak istemedim buraya yazmak istedim. Forumda Özel Mesaj dışında Chat bölümü yapılamaz mı ? Birlikte konuşa bileceğimiz bir panel alanı.
Abbas Bey merhabalar, forumumuzun bilgi için daha etkili olması ve forumumuza gelen bütün hobici arkadaşlarımızın açtığımız konulardan daha iyi yararlanabilmesi konular altında yazışmalar daha uygun oalcaktır, chat ile yazılan veriler ise ileride geriye dönüp bakılamaz uçup gidici bilgiler olacaktır. Anlayışınız için şimdiden teşekkürler, hayırlı forumlar dilerim.