Zeolit 5kg - 6 TL

Konusu 'Akvaryum Malzemeleri Satış İlanları' forumundadır ve thecooler tarafından 16/08/14 başlatılmıştır.

1. thecooler

thecooler Gayretli Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    ben Akvaryumda ph etkilemeyen zeolit sordum :)

Öncelikle akvaryumda kullanılan zeolit ürününe sahibiz ancak zeolitin ana görevi pH düzenleyici olması ve akvaryumdaki amonyumu bünyesine alarak, balıkların daha sağlıklı olarak büyümelerini sağlamasıdır. Dengeleyici bir ürün olup, filtrasyon yapmaktadır. Ürünü 5 kg olarak Ankara ofisimizden temin edebilirsiniz.
    5 kg ürün 5,9 TL ( 5 TL + KDV (%18).

ZEOFİLL Özellikleri

ZEOLİT akvaryumdaki amonyak ve hidrojen sülfit seviyelerini azaltır , bu sayede balık büyüme ve popülasyon oranlarında artış sağlanmasına yardımcı olur.
    3 mikrona kadar filtrasyon sağlar
    ZEOFİLL'in nitrojen çekme özelliği sayesinde bu madenin bu sistem havalandırmasında oksijen yönünden zengin hava üretmesini sağlar.
    Suyun daha berrak hale gelmesini sağlar.
    ZEOFİLL canlı balıkların nakliyesi sırasında oluşan amanyoğı azaltarak litre başına daha fazla balık taşınabilmesini sağlar.

Kendi Sitesi
    ZEOMEC ® Türkiye'nin Zeolit Kaynağı

ben 5 kg aldım Bu Firmadan 500 gram 8 tl verip zeolit almakdan iyidir diyerek petshoplarda satılan zeolit den farkı yok tamamen aynısı hem ucuz olması hemde çin malı zeolitlere daha doğrusu çinlilere para vermemek için ulusa işim düştügünde almiştim almak isteyenler mail veya telefon numarasından ulaşabilir

gitmeden önce aramalısınız

Gsm : 0530 149 02 14
    Agah Efendi Sokak No: 15/1 Yılmaztürk İş Hanı Rüzgarlı Ulus Ankara

firma ile alakam yoktur, hobicilerin faydalanması için konu açılmıştır.

2. 06ugur06

06ugur06 Uzman Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    5
    Ödül Puanları:
    18
    Sercan bey tesekkur ederız siz kullandınız mı bu ürünü nasıldır?Gözlemlerinizi anlatırmısınız? Zeolit ile aynı demişsiniz ama fiyatı çok çok uygun.

3. thecooler

Beğenilen Mesajları:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Evet kullanıyorum herkes faydalansın diye yazdım :)

4. thecooler

Beğenilen Mesajları:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    normal akvaryumcularda aldıgın zeolit ile aynı hiç bir farkı yok hatta kedi ve köpek gibi evcil hayvanlar içinde üretiyorlar hepsinin farklı çeşitleri var bu akvaryum için olanı arayip akvaryum için olanını alcam derseniz akvaryum için olanı veriyorlar petshoplarda aldıgın zeolit ile aynı sonuçta taş ama nasıl yapıyorlar bilmem akvaryum için olanında koku yapmıyor sudaki dışkı kokusu yok :) açıklayici olmuştur

5. 06ugur06

06ugur06 Uzman Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    5
    Ödül Puanları:
    18
    Teşekkür ederiz.Bende alayım bakalım deneyelim.

Sayfayı Paylaş