Buyuk kristal karides akvaryumundan goruntuler. Yosun %80 tabani kapladi tamamen kapattigi an budama ile ilgili videoyu sizlerle tekrar paylasacagim. Saygilar, https://www.youtube.com/watch?v=sJpohPuujA8
Erkut Bey güzel bir çalışma olmuş maşallah tanklarınızda farklı kurulumlar ile bizleri şaşırtıyorsunuz. Siz su değişimlerinde direkt çeşme suyu mu kullanıyorsunuz?
SSS ve Mavi bolt karideslerin tanklari haric herzaman musluk suyu kullaniyorum! Bu akvaryumda Karidesler S ve SS sadece gece buharlasma ( akvaryumun ustunde otamatik devreye giren pervaneler bayagi bir su eksilmesi yapiyor) sonucu kaybolan suyu telafi icin RO su kullaniyorum normal su degisiminde bu akvaryumda da cesme suyu kullaniyorum.
Bizim çeşmelerimizden fosfat akıyor bu yüzden sormuştum sizde durum çok kötü değil demekki. Bir de çeşme suyunuzun tds değerini biliyor musunuz ?
Tabanda Vesicularia montagnei 'Christmas moss' kullandim gerci biraz riccia'da var. Kare seklindeki kucuk hasir (paslanmaz) levhalara ip ile tutturdum buyudukleri anda sardiginiz ipleride kapatiyorlar ve hos koyu yesil bir tabana donusuyorlar..