Boyut Boy*En*Yükseklik (cm):98 46 50 Kapasite (Net litre):215 Bitki Türleri:anubias javafern saz Beslenen Canlılar:Green Terör Filtrasyon:TetraTech ex 1200plus ve tepe flitre 1600L/H Işıklandırma Floresanları:1 Aquastar 1 Grolux 1 philips 865 Işıklandırma Süresi ve Düzeni:5 saat açık 3 saat kapalı 5 saat açık Su Değişim Oranı ve Aralığı:haftada 2p litre Kullanılan Yemler:Tetra sticks Donmuş yem Gübre Çeşitleri:Sıvı Gübre Gübreleme Periyotları: Co2 - Saniye / Kabarcık : Kullanılan Düzenleyiciler / İlaçlar: Açıklama:uzun bi süre ardından akvaryum u büyütüp tekrardan farklı bur serüvene başladım olumlu olumsuz yorumlarınızı fikirlerrinizi bekliyorum keyifli hobiler.
Sercan bey kurulumunuz hayırlı olsun. Green Terror'ler oldukça güzel balıklardır. Sağlıklı bir şekilde yetiştirmenizi dilerim. Eleştirilecek kısımlar ise akvaryum boyutuna göre çok fazla balık koymuşsunuz. Münkünse balık sayısını azaltmanızı öneririm. Ayrıca kafa motoru aşırı sirkülasyon yaratarak balıkları yormaktan başka bir işe yaramıyor. Kafa motorunu acilen çıkarmalısınız.
Sercan Bey merhaba taşların salınım yapma durumu olabilir diyeceğim ama beslenen balıklara göre sorun olmayacak sanırım.
Evet suan akvaryumdan 4 balık daha ekesilterek sayı 8 e düşücek o kafa motoru benim akvaryumum ithal akvaryum tepe flitresi olduğu için kullanıyorum sirkilasyon çok yüksek değil suyun yarısından cogunu tepe flitre ye basıyor eğer onu kullanmazsam oksijen eksik kalıcak diye korkuyorum balıklar kendi damızlıklarımdan aldığım yavrular dır
Evet şuanda akvaryum bitki olarak cok boş gozlemleme yapıyorum bitkilere karşı nasıl tepki vericek lerini yavaş yavaş bitki sayısını çoğaltmayı planlıyorum crypto eklicem biraz java fern ve saz kırmızı yaprakları sert bi bitki arastırıyorum şu ara birde