Boyut:85*45*55h Kapasite:- Evet yeni bir kurulumla yine ben discus olan takımdan sonra tam mobilyalı bir akvaryumla karşınızdayım.İnsallah kurulumu beğenirsiniz. Akvaryum kendinden power led ışıklandırma ya sahip GENE ÇOK KONUSTUM FOTOÐRAF LAR GELSIN Eki Görüntüle 4350 Eki Görüntüle 4351 Eki Görüntüle 4352
Mehmet bey bu tankta sizin ise sizin ev de benim evim gibi pet shop dükkanına benzeyecek anlaşılan. Bu tankta bitki hiç yetistirdiniz mi?
Bu tank sıfır daha su değmedi o yüzden bitkide yetişmedi ama bu tankta gerçekten düzgün bir peyzaj istiyorum
Mehmet Bey 55cm yükseklik düşündürüyor üstelik led ışıklandırma olacak. Bakalım bende merak ediyorum gelişmeleri. Uzunluğu 5cm daha olsaymış yani 90cm, t5 floresan için çok ideal olurmuş ama bu şekilde t5 floresan sığdırmak da güç olur. Hiç olmaz değil ama 55cm lik t5 veya 60cm t8 olur.
Mehmet Bey co2 olmadan gelişim gösterecek taban bitkisi türü maalesef bende yok. Ama fikir vermek açısından sp japan ve subuluta bildiklerim arasında.
Mehmet Bey bu akvaryumda taban bitkisi yapmak için ışıklandırmanızın da yeterli olmayacağını düşünüyorum. Siz yine de bir deneyin ama zorlanacağınızı düşünüyorum.
Hakan beyin dıy sistem yapmış olduğu difüzör ile daha iyi çözünme sağlarsınız deneyimle sabittir Dıy Co2 Difüzör Yapımı Resimli Anlatım | Akvaryumda.com Akvaryumda Buluşalım!
Abi Co2 tüp alinca kurulum devam etcek 1 ay sonra co2 tüp alabilecek nakitim olacak suan tankta ilangi kolonisi mevcuttur
Bu mesajı Adem beye yollayacaktım yanlıslık olmus Mehmet'cim.Zaten kendiside dıy sistem difüzör yapmış