yeni kurduğum akvaryum.. yardımlarınızı bekliyorum

Konusu 'Canlı Doğuran Akvaryumları' forumundadır ve ibrado tarafından 02/05/14 başlatılmıştır.

1. ibrado

ibrado Yeni Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Arkadaşlar, tankımla ilgili yorumlarınızı bekliyorum

Lepsiteslerimin türü nedir? bilgisi olan varsa ben de öğrenmek isterim.
    Dişiler damızlık dediler ama siz ne dersiniz.
    Hamile olan var mı?
    bir de yavru cüce vatozum var, ve hep iç filtrenin duvarında bekliyor. Bu normal midir?

video linki
    IMG_1606 - Dailymotion video

Ekli Dosyalar:

2. onur

onur Uzman Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    42
    Ödül Puanları:
    28
    merhaba İbrahim bey akvaryumunuz hayırlı olsun lepistes balığı çabuk çoğalan dayanıklı bir balık bende besliyorum dişi lepistes bir kere çiftleştikten sonra erkek olmadan da 6 ya yakın doğum yapabiliyormuş. ben ilk aldığımda 4 tane dişi aldım erkek olmadan şuan 3 kez yavruladı yavrularda yetişmeye devam ediyor. vatoz balıkları genellikle geceleri aktif olurlar gündüz vakti sakin ve saklanıyor olması normal. akvaryumunuzu tam tanıtmamışsınız bitkilerinizde var hangi türleri bakıyorsunuz gübreleme yapıyormusunuz. ön cepheden bir resim koya bilir misiniz. yeterince bitkileriniz varsa lepistes yavrularınız kolayca saklana bilir.

3. BORA83

BORA83 Super Moderator

Beğenilen Mesajları:
    4
    Ödül Puanları:
    0
    İbrahim bey forumumuza hoş geldiniz.Lepisteleri çocukluğumdan beri beslerim ve hala vazgeçemediğim bir balık türüdür. Sizdekiler normal hep bilinen yerli üretim lepistesler.Gayet dayanıklı olurlar.Bitkili akvaryumda üremesi basittir.Sizden akvaryumunuzu ve bitkilerinizi tam olarak tanıtmanızı isteyeceğim.Bu hem sizin hemde bizler için daha güzel olacaktır. Sağlıklı forumlar dilerim.

4. ibrado

ibrado Yeni Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    bitki isimlerini bilmiyorum malesef. Daha önceden çektiğim bir foto vardı onu ekliyim.
    şu an bu resimdekinden biraz daha fazla var. Akvaryumun ebatları 60x25x30 olması lazım.
    1 adet iç filtre ve bir de ısıtıcı var. Zeminde siyah hagen kum ve lav kırığı var. Herhangi bir gübre v.s kullanmıyorum. Gün ışığı renginde bir tasarruflu lamba var.

Ekli Dosyalar:

5. hedayse

hedayse Uzman Akvarist Yönetim Ekibi

Beğenilen Mesajları:
    1.987
    Ödül Puanları:
    113
    Meslek:
    İşçi
    İbrahim Bey aramıza hoşgeldiniz, akvaryum ebatları ve ışıklandırma hakkında bir bilgi verebilirseniz tankınızın gelişimi için daha iyi yardımcı olabiliriz.

6. ibrado

ibrado Yeni Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Hoşbulduk, teşekkürler.
    Akvaryumun ebatları 60x25x30 (yüzde 100 emin değilim ama büyük ihtimalle böyle)
    Gün ışığı renginde bir tasarruflu lamba var.

7. hedayse

hedayse Uzman Akvarist Yönetim Ekibi

Beğenilen Mesajları:
    1.987
    Ödül Puanları:
    113
    Meslek:
    İşçi
    Anladığım kadarıyla balıklara daha fazla ilginiz var. Lepisteslerinizin türlerini tam bilmiyorum ama resimdeki bitkileriniz zeytin ve saz.

Sayfayı Paylaş