Bugün küçük nanolar komple bozdum yeni kurulum ile devam ediyorum hobiye. Sadece cuba olacak. Olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.
Kayalar çok güzel aquadeco'nun dragonestone'larına benziyor. Yalnız tabanda ne kullandınız sadece quartz gibi geldi bana
Kayalar mini landschaft olarak geçiyor. Kum ise eski dizayn daki kumun aynısı karidesler için kullanılan kum. İnce taneli altında birşey yok sadece bu kumu kullandım
maşallah çok güzel görünüyor. ama keşke sol arka kısıma bikaç tane bonsai ve sol kaya ile ortadaki kayanın arasına reinecki mini ekseniz. kırmızı ve yeşilin uyumu çok güzel oluyor.
Özgür bey yeni kurulumunuz hayırlı olsun. Kayalarınız çok güzel ancak akvaryum boyutları ufak olduğu için peyzaj konusunda biraz daha çalışmanız gerekiyor. İki kaya arasındaki mesafenin daha derin algılanması için araya yeşil renkli bitkilerin girmesi iyi olur. Cuba ile olmasa bile araya moss türleri konulabilir. Ya da kum ile yükselti verilerek cubaların araya girmesini sağlayabilirsiniz. http://forum.akvaryumda.com/akvaryu...arimlar/1766-peyzaj-secimi-ve-uygulamasi.html isimli konuda derinlik algısı yaratabilmek için yapılabilecek tüyolara yer vermeye çalışıyorum.