Boyut Boy*En*Yükseklik (cm):100x40x40 Kapasite (Net litre):200 Bitki Türleri Beslenen Canlılar:melek bolivan ram sea nerite siyah tetra Filtrasyon:tetra plus 1200 Işıklandırma Floresanları:72 wolt led Işıklandırma Süresi ve Düzeni:7 saat Su Değişim Oranı ve Aralığı:haftada yüzde 30 Kullanılan Yemler: Drganix tetra discus pro Gübre Çeşitleri:dıy Gübreleme Periyotları:günlük Co2 - Saniye / Kabarcık :4 Kullanılan Düzenleyiciler / İlaçlar:azo su düzenleyici Açıklama:arkadaşlar akvaryumum 200 litre ve yazın başında sıcaklardan bitkilerim biraz etkilendi suan fan takılı ısı 25 26 larda daha önce t5 florasan kullanıyordum şuan power lede geçtim ve dış filitremi deyiştirdim şuan tetra var günlük gübreleme yapıyorum ama tiplerinde incelme ve besin eksikligi var sebebi ne olabilir camlarda bir iki günde çok fazla toz yeşil yosun oluşuyor
Merhaba ilk önce aramıza hoşgeldiniz. Size daha iyi hitap edebilmemiz için imzanıza en azından isminizi yazarsanız iyi olur. Anlattıklarınız birçok nedenle oluşabilir bu nedenle ayrıntılı bilgi sahibi olmadan kesin birşey söyleyemeyiz. Sorununuzu anlayabilmek için yaptığınız bakımları, gübreleme oranlarını ve yakın çekim bitki fotolarını atmanız gerekiyor.