Herkese merhabalar. Yine uzun zamandır aktif olamıyorum. Bu sürede 4 aydan uzun süredir kurulu olan pico karides tankımın tanıtımını yapmak istiyorum Tank : Xilong qq-230aa 9 litre Taban: kiremit rengi soil Aydınlatma : akvaryumdaki dahili power ledler Gübreleme : yok Bakım: haftada bir %10 dip cekimi Canlılar: blue diamond, blue velvet, blueberry, mavi kaplan ve turuncu göx kaplan karides, blue ramshorn salyangozu Beslenme: tetra, dainichi, shrimps for ever, sera ve borneo wild karides yemleri, kuru yasprak ve adi kızılagac kozalagı Bitkiler: java moss ve tilki kuyrugu Yumurtalı diamond disisi 2 haftalık yavrulardan Yumurtalı mavi kaplan Ve ülkemizdeki nadir bir kac örneginden biri olan Blueberry disim, bende velvet erkekten yumurta aldı
Egemen bey karidesler oldukça güzel gözüküyor. Tabloya bakmadım kendi aralarında kırılma olmuyor değil mi?
Ergün abi kaplanlar caridina diğerleri neocaridina. Neocaridinalar arasında kırılma istediğim bir şey özellikle velvet erkeklerini diamond ırkını sağlamlaştırmak için ekledim
Malezya dediğin karidesi bilmiyorum ama latince ismine baktığın zaman neocaridina var. Olarak başlıyorsa tutar abi onun dışında kirazlarla sorunsuz çiftleşirler( Blue daimond, velvet ve blueberry için konuşuyorum)
Egemen bey dediğiniz gibi uzun bir ara siizi özletti bize nerelerdesiniz? Bir yok oldunuz pir yok oldunuz. Yeni kurulumunuz hayırlı olsun karidesleriniz çok sağıklı maşallah. Kolay gelsin.
Sağol uğur abi, malum ülkemizde bir gerçek var çok acı bir gerçek üniversite sınavı. Bende bu sene bundan mustaribim. İlk basamağı atlattık bir nefes aldım tekrar akvaryumlara yönelebilecek vakit buldum iki ayımız var tamamen bitirip artık kendimi tam anlamıyla hobiye vermek istiyorum
Hayırlısı Egemen'cim Allahım(c.c) daim etsin inşallah başarılar dilerim istediğin üniversite ve böüm olur inşallah.