Bu konu Duyuru amaçlı açılmaktadır. Özellikle bitkili akvaryum kullanıcılarının kullandığı Sylvania marka floresanları bulmak ve ucuza satın almak genelde kolay olmuyor. Başka Bir Forum Sitesinden Adresini Bulduğum Ve buğün giderek alışverişimi Yaptığım Bir Adresi sizlerle paylaşmak istiyorum arkadaşlar. Firma Bilgileri: ORBİTEK ELEKTRİK AYDINLATMA (Erdal Mayda) Perpa Ticaret Merkezi A-Blok, Kat:5 No:408 Okmeydanı-Şişli / İSTANBUL Telefon: (0 212) 210 01 21 GSM1: 0 553 536 21 85 GSM2: 0 507 845 65 98 Fiyat konusunda örnek verecek olursak, benim daha önce 30 TL'den almış olduğum Aquastar floresanlar burada 17,5 tl Aşağıdaki moddelerin Hepsi ellerinde Mevcut Yanlız Gitmeden 1 Gün Önce arayıp ürün Parekende varmı diye sorunuz Yoksa Getiriyorlar.Emin olun Fiyatlar çok uyğun Fiyatları Telefon ile öğrenirsiniz Arkadaşlar. Modeller. Sylvania Reptistar - Sürüngen Floresanı Sylvania Reptistar - 15 Watt: Sylvania Reptistar - 18 Watt: Sylvania Reptistar - 36 Watt: Sylvania Daylightstar - Gün Işığı Bitki Floresanı Sylvania Daylightstar - 15 Watt: Sylvania Daylightstar - 18 Watt: Sylvania Daylightstar - 36 Watt: Sylvania Daylightstar - 30 Watt: Sylvania Coralstar - Mercan Floresanı Sylvania Coralstar - 18 Watt: Sylvania Coralstar - 30 Watt: Sylvania Coralstar - T5 24 Watt: Sylvania Grolux - Pembe Bitki Floresanı Sylvania Grolux - T5 24 Watt: Sylvania Grolux - T5 39 Watt: Sylvania Grolux - T8 15 Watt: Sylvania Grolux - T8 25 Watt: Sylvania Aquastar - Beyaz Bitki Floresanı Sylvania Aquastar - T5 24 Watt: Sylvania Aquastar - T5 39 Watt: Sylvania Aquastar - T5 54 Watt: Sylvania Aquastar - T8 36 Watt: Phlips Osram General T5 840/865 Kodlu Florasanlar ise 5 tl Kargo Yapıyorlar Firmanın Kartvizitleri Eki Görüntüle 3510 Eki Görüntüle 3511 Not:Bu konunun bazı kesimleri Farklı Forumdan alıntıdır Kartvizit Resimleri Firma Tarafından izin alınarak Eklenmiştir.
Konuda bir sıkıntı mı var? Uğur Bey ne gibi bir izininiz olmalı, resimlerle alakalı mı bu sorun? Tahsin Bey mesajınızda düzeltme yapmışsınız, düzeltme anında yapılan düzeltmenin sebebini de doldurmanızı rica ederim.
Not:Bu konunun bazı kesimleri Farklı Forumdan alıntıdır Kartvizit Resimleri Firma Tarafından izin alınarak Eklenmiştir iznim olmadan alınamaz Yukarıdaki gibi hakan bey Resimler için iznim olmadan alınamaz yazmıştım Sanırım yanlış teleffuz olmuş Firmanın kartvizit fotografı olduğu için o şekilde yazmıştım sonuçta ben izin alarak kartvizit resimlerini ekledim. Hatalı bir konuysa Özür dilerim kaldırılması gerekiyorsa lütfen kaldırın.
Tahsin bey dil sürçmesi olmuş sanırım Uğur bey de iyi yakalamış. Firmadan izin aldıktan sonra bizim için bir sorun olmaz.
Sağolun Ergün bey Lakin konun faydası olabileceğini Düşünmüştüm Ondan dolayı Böyle bir konu açtım Evet Teleffuz Hatası olmuş. Ama konunun kaldırılmasının hiç bir mahsuru yok benim için.
Ben konu ile ilgili bir sıkıntı göremiyorum, olsa idi zaten gerekli işlem yapılırdı. Sadece olanları anlamaya çalışmıştım.
Malesef fiyatlar pahalı Bende bitkili akvaryuma geçiş yapmaktayım floresan sylvania grolux, sylvania daylightstar biraz araştırdım ve o firmayla da görüştüm aradığım floresan 30w sylvania daylightstar maalesef yokmuş 18w var dediler 22,50tl. Fiyat verdiler 30w bulamazsın demişlerdi ama maalesef bende elektrik malzemesi satışı yaptığım için sylvania nın bi çalıştığım firma Türkiye distribütörü ve bütün stokları da ellerinde mevcut olduğunu öğrendim 30w sylvania daylightstar 'ı 19,50tl ye aldım 10ad. Sylvania nın herhangi bir bitki floresanı lazım olan arkadaşlar var ise seve seve yardımcı olabilirim.
akvaryum ölçülerim 120x40x60 sizce kaç wat ışık gücü sağlamalıyım 4 ad.30w Sylvania Daylightstar takmayı düşünüyorum.co2 kullanmayı düşünmüyorum..
evren bey isterseniz Tankınızın Tanıtımı ilğili bölüme yapın Elimizden Gelen yardımları yapalım Nasıl bir ışıklandırma kullananmanız gerektiğini v.s ilğili bölüm Bitkili Akvaryum Tanıtımları
Evren bey akvaryumun yüksekliği kaç cm? 40 mı 60 mı ona göre tavsiyelerimiz farklı olacaktır. Tahsin beyin de dediği gibi tanıtım konusu açarsanız daha ayrıntılı bir şekilde yardımcı olabiliriz.