satılık hazır nano akvaryum

Konusu 'Akvaryum Malzemeleri Satış İlanları' forumundadır ve gogol tarafından 01/11/14 başlatılmıştır.

1. gogol

gogol Yeni Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Satılan Canlı(lar): 23x28x29 cm haqos akvaryum(kendinden şelale filtreli), kapakta 23w daylight ampul ve 6 w led(hiç kullanılmamış 23w ampul hediye), soğutucu fanlar adaptörü ile birlikte, 2 adet kök birbirene geçirilmiş ve üzerlerine c.moss sarılı, alterna reineckii mini 10 kök, cüce java fern 10 kök, moss ball 1 adet, anubias barteri nana 1 adet, bacopa 10 kök, tabanda bol miktarda c. moss ve az miktarda parvula-glosso, 2-3 adet küçük fosil kaya, 1 adet küçük ağaç dalı üzerine c.moss sarılı,akvaryum içi derece 1 adet,tabanda az miktarda aqubasis plus ve 5 kg hagen kum kullanılmıştır. 4 adet neoen tetra, 1adet cüce albino vatoz.Fotoğraf kağıtlı arka fon.
    Adet Fiyatı: 250 tl
    Toplu Alım Fiyatı: ayrı ayrı satılmayacaktır. Komple sistem satılıktır.
    Adedi:
    Boyu: 23x28x29 cm net su hacmi 14 litre.
    İli/Semti: İSTANBUL-KARTAL
    İrtibat Bilgileri: 05054969029
    Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Sadece elden teslim.Anadolu yakası ortak noktadan.Kargo yapılmaz.
    Fotoğraf:
    Diğer Ek Bilgiler: Çok severek kurduğum nano tankımı daha büyük bir tank kuaracağımdan elden çıkarmak istiyorum. Tank 7 aylıktır.Balıklar 5 aydır tanktadır ve gayet sağlıklılar.
    Tankın kapağını kendim modifiye ettim. Mevcut 6 w ledi kenara alıp ortaya daylight ampul ve alüminyum folyo reflektör monte ettim.böylelikle tankı bozmak isterseniz tekrar istediğiniz her bitkiyi bu ışıkla rahatça beslersiniz.ayrıca ısınmayı önlemek için fan sistemi monte ettim. fotoğrafta görünmektedir.

Hazır oturmuş bir sistemi vardır. Şu an CO2 kullanmıyorum(alternalar biraz sararmış durumda bu yüzden,diğer bitkiler sorunsuz).Düzenli gübreleme yapılmıştır.Alacak arkadaş masasının üstüne koyup fişi takacak o kadar.alternaları çıkarırsanız CO2 vermeye gerek kalmaz.

Takas olarak sadece Hopar 60 cm 4x24w t5 armatür olabilir.Bunun haricinde herhangi bir takas kabul edilmeyecektır.

Ekli Dosyalar:

Sayfayı Paylaş