MERHABA ARKADAŞLAR TÜM RESİMLER KENDİ AKVARYUMUMA AİTTİR.GÖRMÜŞ OLDUÐUNUZ BİTKİLER AYNEN PAKETLENİP GÖNDERİLECEKTİR.BİTKİLERDE YOSUN VB. SORUN YOKTUR. Satılan Canlı(lar): ROSENERVİNG Adet Fiyatı: 1 TL Toplu Alım Fiyatı: 25TL Adedi: 30 KÖK Boyu: 8 cm İli/Semti: denizli/merkez İrtibat Bilgileri: 05057171435 Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: tüm illere kargo yapılır Satılan Canlı(lar): LİLOPSİS( zemin bitkisi) Adet Fiyatı: 150 KÖK 10 TL Toplu Alım Fiyatı: Adedi: 3000 KÖK Boyu: 2 cm İli/Semti: denizli/merkez İrtibat Bilgileri: 05057171435 Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: tüm illere kargo yapılır Satılan Canlı(lar): ROTALA RED Adet Fiyatı: 0.25 KURUŞ Toplu Alım Fiyatı: 5 DAL=1 TL Adedi: 100 KÖK Boyu: 20 cm İli/Semti: denizli/merkez İrtibat Bilgileri: 05057171435 Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: tüm illere kargo yapılır Satılan Canlı(lar): Crıpto brown Adet Fiyatı: 3 TL Toplu Alım Fiyatı: 2,5TL Adedi: 7 KÖK Boyu: 5-7 cm İli/Semti: denizli/merkez İrtibat Bilgileri: 05057171435 Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: tüm illere kargo yapılır
Bora bey iyi akşamlar.şu dip bitkisinden almak istiyorum(lilopsis). Ödeme nasıl oluyor ve kargolama ? Teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar elimde bol miktarda lilopsis zemin bitkisi ve diger bitkilerden var. 150 kök bitki 10tl den satışa sundum.Siz kac liralık bitki istiyorsanız adresi Ö.M. veya 0 505 717 1435 nolu telden bana bildirin adresinize Allahin izniyle paketler kargolarım.
Bora bey kapıda ödeme şeklinde kabul ederseniz ben sizden 150 kök lipopsis almak isterim.ve varsa helena salyangozu da almak istiyorum.gına geldi şu adi salyangozlardan.