Sağolsun hakan hocam sanirim potasyum gübresi gönderiyor hediyelerin içinde tavsiyenizle bende iz gübre olarak reeflowers all includes aldim kullananlarin yorumlar ini okuyarak aldim. 1 lt 35 TL çokta pahali değildi. Sizce nasil
Etiket içeriğini yazabilirseniz bende de Seachem Flourish var karşılaştırma fırsatımız olur. Diğer arkadaşlara da yol gösterici olur bu sayede.
ReeFlowers AQUAPLANTS ALL INCLUSIVE ReeFlowersAquaPlantsAllInclusive geniş etkli bir üründür. Bitki akvaryumlarında ihtiyaç duyulan tüm elementleri doğal dengeye uygun olarak sağlar. Su bitkilerinin sağlıklı ve daha hızlı büyümesi için gerekli ortamı oluşturur. Zayıflamış bölgelere canlılık kazandırır. Çiçeklenmeye yardımcı olur. Renklerin daha canlı ve parlak olmasını sağlar.* Kullanım Talimatı Ortalama yükteki bir bitkili akvaryum için 100 lt’ye haftalık 5 ml kullanılması tavsiye edilir. 100 lt için günlük 2 ml’den fazla kullanılması tavsiye edilmez.* İçindekiler*: Potasyum % 7,41 Sülfat % 6,76 Kalsiyum % 0,84 Magnezyum % 0,52 Demir % 0,38 Bor % 0,04 Manganez % 0,02 Çinko % 0,004 Nikel % 0,0008 Kobalt % 0,0003 Uyarılar* Aşırı soğuk ve sıcakta bırakılmamalıdır. Üretim tarihinden itibaren 3 yıl içerisinde tüketilmesi tavsiye olunur. Çocukların erişemeyeceği bir yerde saklayın. İnsanlar tarafından tüketilmesi uygun değildir. Ciltle ve özellikle göz ile temasından kaçının. Gözle temas halinde bol su ile yıkayınız ve doktora başvurunuz.
Faruk bey içeriği güzel gözüküyor. Kullanma klavuzunda veya üzerinde ne ölçülerde kullanılması tavsiye edilmiş?
Eğer besin içerikli bir taban kullanmadıysanız bitkiler gelişmeye başladıktan sonra diğer makro besinleri de düzenli olarak sağlamanız gerekiyor.
Seachem Flourish Mikro Element Gübre İçeriği ve Kullanımı Seachem Flourish içeriği aşağıdaki şekilde; KULLANIMI Haftada bir kez veya iki kez 250 L(60 galon) için 1 kapak(5 mL) kullanınız. Açıldıktan sonra dondurulması tavsiye edilir, fakat gerekli değildir. Garanti Analizler: Toplam Nitrojen %0.07 Mevcut Fosfat(P2O5) 0.01% Kalsiyum(Ca) %0.14 Magnezyum(Mg) %0.11 Sülfür(S) %0.2773 Boron(B) %0.009 Klor(Cl) %1.15 Kobalt(Co) %0.0004 Bakır(Cu) %0.0001 Demir(Fe) %0.32 Manganez(Mn) %0.0118 Molibdenyum(Mo) %0.0009 Sodyum(Na) %0.13 Çinko(Zn) %0.0007 Potasyum klorid, kalsiyum klorid, bakır sülfat, magnezyum klorid, demir glukonat, kobalt glukonat, magnezyum sülfat, manganez sülfat, borik asit, sodyum molybdate, çinko sülfat, hidrolize proteinden elde edilmiştir.
Seachem Flourish -ReeFlowers AQUAPLANTS ALL Mikro Element Gübre İçerik Karşılaştırma Faruk Bey biraz geç oldu kusura bakmayın hatırımdan çıkmış bu karşılaştırma . Seachem Flourish - ReeFlowers AQUAPLANTS ALL Mikro Element Gübre İçerik Karşılaştırma
Bana göre ReeFlowers AQUAPLANTS ALL aslında tek başına mikro elementte bile yetersiz kalıyor. Potasyum ve sülfat yönünden zengin. Şahsi fikrim su değişiminde bile taze çeşme suyu bu gübreden zengin içeriklidir. Bu gübrenin ikisinden birini kullandığınızda Makro yani NPK gübreleri kullanmama gibi bir durum söz konusu değildir.
Seachem Flourish( Bitki Akvaryumları İçin Genel İz Element Katkısı ) 2 Lt olarak bir firma ile görüşüyorum forumlarda bütün bu ürün hakkında yazılanları okuduktan sonra bu ürünü bulma kararı aldım