merhaba arkadaslar, Malum sebeplerden dolayı nitrat gubresi olarak satılan potasyum nitratın satisi yok . ciftcilere sadece belirli oranlarda veriliyor . siz nerelerden temin ediyorsunuz ? yada nasıl temin ediyorsunuz? selamlar, A.Tiryaki
nitratı izmir kemeraltı çarşısında kimya malzemeleri satan bir dükkandan satın aldım.ziraatçılarda bulmanız mümkün değil.
ben genelde istanbul balmumcu kimyadan alıyordum. https://www.balmumcukimya.com/ orasıda durdurmus satmayı.
ben yuksek lisans icin yurtdısındayım. burada fiyatlar ucuk . diy gubre olayına girmek istiyorum tekrardan forumu takip etmeye yeni basladım . bir kısım malzemeleri istanbuldan alıp gumrukten gecirdim . nitrat olarak hic birsey bulamadım .
Nitrat olarak bulmamız artık çok zor arkadaşlar, elimizdeki mevcutlar ile idare ediyoruz. Malum tankta olmazsa olmaz besinlerde makro grubundan bir gübredir. Gittiği yere kadar gideceğiz ama sonrasında ne yaparız bilmiyorum, sıvı olarak teminine bakacağız. Arkadaşlar bu arada imzalarınıza ad soyad ve bulunduğunuz şehir bilgisini girerseniz size hitap ederken daha rahat ederiz.