Mobilyalı Üretim Setleri

Konusu 'Akvaryum Malzemeleri Satış İlanları' forumundadır ve Ulvi tarafından 21/06/14 başlatılmıştır.

1. Ulvi

Ulvi Yeni Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Satılan Malzeme(ler):
    Birinci Set üst üste 150 cm uzunluk*50d*50y ölçülerinde 2 adet boylandırma ve yetişkin tankları (İçten sumplı) + onların üzerinde yan yana 2 x 70u*50*50 sumplı üretim / yavru tankları
    +
    İkinci Set (4 x 50x50x50 + 10*50 cm içten sumplı, mobilyalı üretim seti)

Satış nedeni : Neredeyse alındığından beri kullanım dışı olarak beklemekte ve yer işgal etmektedir... Çocuk odası ihtiyacı olduğundan satılıktır...

Özellikleri

İçten sump ile dahili filtrasyonlu sistem; Filtrasyonlarda en verimli sistem gerek filtre malzemesi hacmi, gerekse az akıntı yapması sebebiyle sump sistemidir. Üretim tankları 50*50*50 (akvaryum) + 10*50*50 / 20*50*50 (sump) olacak şekilde, hortum ve boruları dahil tam tesisat özel üretimdir.

Işıklandırma : Alt iki akv. ışıklandırmalıdır, üst iki akvaryumda florasan bağlanarak istenirse ışıklandırılabilir, büyük setin tüm akvaryumları ışıklandırmalıdır...

Camları : Alttan ve üstten kuşaklı akvaryumlar bu işin ustalarına yani tecrübeli kişilere yaptırılmıştır. Cam kalınlıklarında minimum değil güvenlikli değerler seçilmiştir

Mobilyası : Sağlam demir profil üzerine akçaağaç rengi özel üretim giydirme mobilyadır, akvaryumların mobilya içine gömülmüş gibi görünmesini sağlayan 4*4 ahşap profil çerçeveler ile tamamlanmıştır. Çok hoş bir görünümü vardır. Ev veya ofis içerisinde kötü bir görünüm vermeyecek, gözü rahatsız etmeyecektir.

Kolay müdahale edilebilmesi için iki ön, iki yan boydan, iki üst kapak bulunmaktadır.

İkinci sette malzemelerin, ıvır zıvırların ortalıkta karışıklık yapmaması veya depolanması için alt dolap mevcuttur, bu dolap istenirse iki akvaryum daha eklenebilir ölçülerde imal ettirilmiştir.

Kısacası proje bazlı, ince ve her ayrıntısı düşünülerek, hatırı sayılır bir paraya işin ehillerine imal ettirilmiş komple bir çözümdür...

Fiyatı:
    İkinci set 640 TL (%5 komisyonu karşılanmak şartıyla kredi kartına 3-6-12 arası taksit yapabilirim... İrtibata geçiniz)

Birinci set 1140 TL (%5 komisyonu karşılanmak şartıyla kredi kartına 3-6-12 arası taksit yapabilirim... İrtibata geçiniz)

Adedi: Set halinde satılacaktır. Birinci ve ikinci set ayrı ayrı satılabilir.
    İli/Semti: Esenler / İstanbul
    İrtibat Bilgileri: 05425539604
    Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Alıcıya aittir, yerinde teslim edilir. Demonte edilip orta büyüklükte bir araçla taşınabilir, istenirse yardımcı olabilirim...
    Fotoğraf: (İlgilenen kişiler gelip bir çayımı içerek yerinde görebilir...)
    İki setinde mobilyası aynıdır

Yeni ve nispeten daha kaliteli resimler :
    Yeni resimlerde fotoğraf makinesi ve ışıktan kaynaklanan bir sarılık var. Aslen daha beyaza yakın, tam olarak akçaağaç rengindedir...

Sayfayı Paylaş