Led denemesi

Konusu 'Co2, Işık ve Ekipmanlar' forumundadır ve Orcun tarafından 23/03/16 başlatılmıştır.

1. Orcun

Orcun Yeni Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    6
    Ödül Puanları:
    8
    Armaturumde 75cm grolux, 55cm cool daylight(bir nevi beyaz) bulunmaktaydi. Daylight 8 çipli led şerit buldum biyerden.baya kuvvetli yaniyo.buyuk bir merakla taktim armature.fakat sapsari bir goruntu oldu akvaryumda.takmadan once bembeyazdi suyun ici.pek hosuma gitmedi şahsen bu daylight.fakat gordugum birkac akvaryumda grolux-daylight-grolux-daylight seklinde bir duzen vardi.merak ediyorum bu duzende akvaryum rengi nasil oluyor.benimki gibi sari mi oluyor acaba. Şuanki isiklar görsel olarak pek hos durmuyo ama bitkiler icin daha iyi olacaksa hic cikarmam armaturden.varsin kotu gorunsun.zamanla alisiriz. 20160322_175733.jpg 20160323_184119.jpg
    Öncesi-sonrasi

2. ucaktas

ucaktas Deneyimli Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    115
    Ödül Puanları:
    43
    Meslek:
    Öğrenci
    Çok fazla belli olmuyor akşam karanlıkta çekilmiş resmi varsa paylaşabilir misiniz?Daylight ışıklar göze hoş gelir aslında rahatsız etmemesi gerekir.

3. Orcun

Orcun Yeni Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    6
    Ödül Puanları:
    8
    Foto cekince pek bisey belli olmuyo.simdi tekrar cektim ama gene ayni cikti.aslinda gozum beyaza alismis sanirim.guzel gorunmeye basladi suan akvaryum.ilk fotosentezi de gordum suan :)

4. Bitkici

Bitkici Super Moderator Yönetim Ekibi

Beğenilen Mesajları:
    1.553
    Ödül Puanları:
    113
    Grolüx bitki yetiştirmek için özel üretilmiş bir ışıktır. Dikaktli bakınca pembe de gözükür mavi de gözükür. Daylight ise çok pahalı olduğundan hiç kullanmadım. Ancak bu florasanları kullanınca rengin 865 florasanlar gibi bembeyaz olmasını beklememek lazım. Bir süre sonra gözünüz alışır.

Orcun bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş