Arkadaşlar komple alan olursa diye uygun fiyat çıkardım. KESİNLİKLE PARÇA SATIŞ İÇİN MESAJ ATMAYINIZ !!! FAKAT TOPLAMDA NEKADAR UYGUN FİYATLI OLDUÐUNU GÖSTERMEK İÇİN AYRI AYRI BİÇTİÐİM FİYATLARI YAZIYORUM //// HEPSİNE İSTEDİÐİM FİYAT 500TL //// SIRF CAN SIKINTISINDAN İLAN AÇIYORUM SATILMAZSA AYNEN HOBİYE DEVAM !!! Kendi yapımım el emeği göz nuru soğutma sistemli, 1. sınıf hem T8 hem T5 balastlı reflektörlü 6 adet 24 Wat florasanlı (2*865 2*840 2*827 kodlu florasanlar var) 200 TL HAGEN KUM 45 KG HEPSİ 50TL 80*45*55 cm buhar camlı akvaryum sadece 50TL Demir profil sehpa 50TL Quickpro 1000 dış filtre ve Jebo UV filtre ile beraber 150 TL (Dış filtre 6 aylık extra malzemeli, Jebo Uv filtre daha 2 haftalık komple sistem 6 aylık) İÇİNDEKİ AÐAÇ KÖKÜ TAŞLAR VE BİTKİLER 20 CİVARI BALIK 50 CİVARI KARİDES 5 TANE CÜCE VATOZ HEPSİ HEDİYE !!!! ( Piyasa değeri 150 lira vardır) (TÜM SIVI GÜBRELER HEDİYE) ARKADAŞLAR İNANI HEPSİNİ TOPLAMAYA KALKIN 1000 LİRA CEBİNİZDEN GİDİYOR.
Hayırlı satışlar üstad. Keşke ama keşke 2 hafta önce olsaydı. Hiç kendi akvaryumum için o kadar masraf yapmadan direk olarak alırdım.