Satılan Canlı(lar): Karbon Rili Karides Adet Fiyatı: - Toplu Alım Fiyatı: 50 ₺ Adedi: 9 Boyu: 2-3 cm damızlık boy İli/Semti: Kütahya Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: kargo ile her ile gönderim strafor koli ve ısı paketleri ile Açıklama : yavruluktan büyüttüğüm sakura akvaryum menşeili yerli üretim karideslerdir. Doğduklarından beri borneo Wild yemler ile beslenmiş renkleri ve bantları mükemmel durumda ırklarının güzel örnekleri canlılardır. Düzenli yavru veren koloni fiyatıdır tek satışı yoktur. Satılan Canlı(lar): Karbon rili karides Adet Fiyatı: 2 ₺ Toplu Alım Fiyatı: Konuşulur Adedi: 30+ Boyu: 1-2 mm 2 haftalık yavrular İli/Semti: Kütahya Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: kargo ile her ile gönderim strafor koli ve ısı paketi ile Satılan Canlı(lar): Albino Koi kılıçkuyruk Adet Fiyatı: - Toplu Alım Fiyatı: 30 Adedi: 5 Boyu: 3 cm İli/Semti: Kütahya Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: kargo ile her ile gönderim strafor koli ve ısı paketi ile Açıklama: yerli üretim olup turkiyedeki bir kaç koloniden biridir. Kardeşlerin arasından kendim seçtiğim bantları ve desenleri düzgün balıklardır. Çok küçüklükten büyüttüm 3 aylıklar boyları 3 cm civari erkeklerde kılıçlar belli olmaya başladı. Yıllardır aradığım bulamadığım bir tur ama maleaef akvaryumu kaldıracağım için satıyorum. Kan bozulmaması açısından tek olarak beslenmeleri gereken narin ve çok nadir bir türdür. 5 balıklık koloni fiyatı 30 Tl Arkadaşlar nanolarımı bozduğum için satıyorum bu canlıları. İlandakilerin hepsini alana toplu alım fiyatı (karidesler + kılıç kolonisi) 60 Tl dir. Fotoğrafları en yakın zamanda eklemeye çalışacağım. Bu konu altından sorularınızı ve siparişlerinizi yazabilirsiniz