kullandığım sadece gübre soldaki başka bısey eklemıyorum sağdaki yosun giderici ama kötü yanlarını gördüm gübre için bilgilerinizi alabilirmiyim Eki Görüntüle 4853
Ceyhun bey soldaki mikro element gübresi. İçeriği hakkında bilgi verirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
Bitki akvaryumlarında ihtiyaç duyulan tüm elementleri doğal dengeye uygun olarak sağlar su bitkilerinin sağlıklı ve daha hızlı büyümesi için gerekli ortamı oluşturur zayıflamış bölgeye canlılık kazandırır renklerin daha canlı ve parlak olmasını sağlar.. içindekiler : potasyum , kalsiyum , magnezyum , demir , bor , manganez , çinko nikel , kobalt ve nehirlerde eser miktarda elementleri içerir.. bunu kullanmamda sakınca olurmu 100lt 5ml diyor
Ceyhun Bey üzerinde yazan kullanım miktarına göre kullanabilirsiniz. Gübreniz mikro element gübresidir. İçindeki demir oranını tam bilmiyorum ama yine de ilave olarak demir gübresi ile NPK gübrelerini almanız gerekiyor.
Ceyhun Bey soldaki mikro element gübresidir, Seachem Flourish gübresi olsa piyasada ondan kullansanız çok daha iyidir ama Türkiye 'ye artık girişi olmuyor. Diğer yosun giderici için içerik bilgisi paylaşabilirseniz bizlerde bilgileniriz.
diğer yosun ilacını kullanmaya başladığımda suda bir pusluluk başladı sonra bundan karideslerim hatta salyangozlar bile ölmeye başladı şimdilik kestim 3 gunde birde %30 su değişimini yapıyorum su yeni yeni kendine gelmeye başladı
Ceyhun bey mikroelementi kullanabilirsiniz ama gereksiz yere yosun ilacı kullanmanızı tavsiye etmem. Hakan beyin de dediği gibi N, P, K ve her ihtimale karşı demir gübresini de temin edin. Yeri gelince ufak ufak kullanmaya başlarsınız.
teşekkür ederim Ergün bey ilgi ve alakanız için temin edeceğim en kısa zaman ve daha çok bilgi alacağım sizden )