Arkadaşlar merhabalar. 30 litrelik, yavrularımı büyüttüğüm plastik bir tankım var. Malum yavrularım 1 aylık oldular şuan. İçindeki filtrenin tam anlamıyla balıklarım büyüdükçe işlevini göremediğini düşünür oldum. Bu tankıma bir iç filtre almak istiyorum. Hem akvaryumun içindeki pislikleri toplasın hem de sirkülasyonu sağlasın. Bu konuda ne önerebilirsiniz acaba?
Acaba suanki filtrenizin modeli nedir? Buarada su değişimini ne sıklıkla yapıyorsunuz? Seyrek yapmanız durumunda balıklarda rahatsızlık görülebilir plastiğin salınımından dolayı
Filtrem aşağıdaki resimdekidir. Bunu şelale aparatıyla birlikte kullanıyorum. Su değişimimi haftada yüzde 10-15 civarı yapıyorum. Şuana kadar plastik bir salınım yapmadı sanırsam yavrularım 1 aylıklar.
Debisini yazarsaniz cok mutlu olacağım Gözükmuyorda.Su değişimini sorma sebebimde yapilan su degisimiyle plastiğin salınımını sudan uzaklaşmasını söylemekti.Zaten oylede oluyormus
Pardon özellikleri aşagıdaki gibidir. Teknik özellikleri; MODEL:WP-320F Voltaj :220-230V 50Hz Güç :5Watt Kapasite:500Lt/Saat
Üzerindeki verdiği rakamlar dogru olmasa bile yeterli hatta ustunde bile.Acaba yeterli gelmiyor demenizde neyi kasteddiniz
Benim asil sormamdaki amaç dipte kalan pislikleri cekmemesinden dolayi.Acaba bu yuzden yetersiz mi geliyor diye sormak istedim.Ya da daha temizligi saglayabilen baska filtre onerileriniz var mi.Bu acidan sormustum.
Dipteki pislikler muhakkak olacak,hepimizde var.Haftalik su degisimiyle atmaya çalışın. Balıkların buyumesiyle beraber artiklarida büyümüş. Daha yuksek debili bir filtre baliklarinizi gereksiz yorar.Bana kalirsa dip cekimiyle pislikleri haftalık cekin yeterli
Anladım o zaman İsmail Bey. Haftalık dip çekimiyle çözeceğiz olayımızı. Bu elimdeki filtremle devam edeyim.