eheim profesionel 3e 2074 satılık

Konusu 'Akvaryum Malzemeleri Satış İlanları' forumundadır ve şeref tarafından 06/10/15 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. şeref

şeref Yeni Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    selam arkadaşlar..
    eheim profesionel 3e dış filitre,max.350 lt ye kadar olan akvaryumlar için idealdir.max ayarda saatte 1500 lt su çevirir..(ben ölçmedim fabrika verisi öyle diyor)minimum ayarda 10 wat /max ayarda 35 wat elektirik tüketiyor..yani 80 lt re civarı bir akvaryumu en düşük ayarda 10 wat tüketerek oldukça iyi temizleyebiliyor..ve bu dijital debi kontrolü sayesinde hacime göre elektirik harcadığından normal bir dış filitreye göre uzun vadede ekonomik olduğu düşüncesindeyim..
    bu ürünü,hedefimdeki 250 lt akvaryum projem için almıştım ve şuan halihazırda hobiye devam ettiğim 70/80 lt civarındaki akvaryumumda (dijital debi ayar kontrolü sayesinde) debisini kısarak sorunsuz kullanmaktayım.
    yazımın başındada belirtiğim gibi 250 lt akvaryum yaptırma planım çerçevesinde haziran ayının ortalarında almıştım(yaklaşık 4 aylıktır) fakat daha sonra "yaptırmışken 500 lt lik yaptır oğlum" diye düşüncemi değiştirdim ..bu yüzden elimdeki eheim ı elden çıkartıp yeni akvaryumun kapasitesini kaldıracak bir eheim pro 3e almayı planlıyorum..
    ürün 4 aylıktır..içindeki malzemeler orjinaldir ve dört aydır kullanıyorum (substrat,delikli seramik,mech).düşünen olursa,hortum*baston*vs kendi akvaryum dolabımın ölçülerime göre kısalttığım için alacak olan arkadaşa bu olumsuzluğu yansıtmamak adına,bu parçaları sıfır temin edip vereceğim..
    fiyata gelirsek ben 950 tl ye almıştım...700 tl civarlarında bir rakama bırakabilirim (sıfır hortum,baston boru,vantuz setiyle birlikte)

not:arkadaşlar,bu ürün fabrika verilerine göre 350 lt akvaryumlarıda temizler ama doğru olan şudurki;herzaman elindeki akvaryum kapasitesinin üstünde bir filitre almak daha avantajlıdır..daha berrak ve kaliteli su için elbete..
    sadece 100/250 lt arasındaki akvaryumları olan arkadaşlar bu ürünü düşünülmelidir..
    arkadaşlar..belki bu şekilde satmak daha zor olacak ama..yanlızca istanbul içi ve yerinde satış düşünüyorum..(alıcı arkadaş ürünü yerinde ve çalışırken görüp gönül rahatlığıyla alabilmesi için)
    herkese hayırlı hobiler......

hedayse bunu beğendi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş