Tartığımda tam 10 kg gelen eski tip yangın tüpünden co2 sistem olur mu? Eki Görüntüle 1343 Eki Görüntüle 1338 Eki Görüntüle 1339 Eki Görüntüle 1340 Eki Görüntüle 1341 Eki Görüntüle 1342
uğur bey dikişsiz tüp olması lazım, eğer dikişsiz tüp bulursanız co2 dolum yapan yerlerde test ettirip dolum yaptıra bilirsiniz. co2 sistemine geçecek misiniz?
aynisini bende düşünmüştüm siz yapabilirseniz bende yapmaya calisacagim bildiğim kadarıyla ostimde dolum yapan yerler var
Uğur bey tüp gördüğüm kadarıyla Onur Bey in de dediği gibi dikişli. Zaten bu tüpe co2 basmazlar. Bu tüp tozlu tip için siz çelik çekme tüp temin ederseniz olur. Ben 6 kglık çelik çekme co2 tüpü kullanıyorum yangın söndürme için olanlardan Bks marka. Etrafınızda yangın söndürme tüpü işi yapanlardan 2. el alabilirsiniz.
Onur bey ilerde geçeceğim inşallah yavaş yavaş daha emekliyoruz. Dikişsiz derken dikişi nerede aceba şu üstteki kaynak gibi olan yerden mi bahsediyorsunuz aceba Onur bey?
dikişsiz tüpler yüzeyinde eklenti olmayan tüpler ben co2 sistem kurulumunda resmi var ampul gibi içten şişirilmiş cam gibi oluyor.