Merhaba arkadaşlar umarım sılılmazsınız biraz uzun olmuş ilk deneyimim kusura bakmayın. https://www.youtube.com/watch?v=BPKsZK_YnV8&feature=youtu.be
Melih Bey maşşallah orman gibi olmuş tankınız Çöpçüler hakkında bir sorum olucaktı taban bitkilerine yada farklı bir şekilde olumsuz etkileri varmı acaba?
Teşekkürler ibrahim bey Teşekkürler ferhat bey sarı olam CAE yosun yiyici 11 cm civarı şuan cok nazik bir balık bitkileri hırpalamadan üzerinde oluşan yosunlara tek başına yetiyor Teşekkürler ferhat ve Gökhan bey .bence her tankta vatos ve çöpcü olması lazım bitkilerle hiç işleri olmaz sadece yosunları ve ölen canlıları yiyorlar tanka son zamanlarda tül vatos ve panda çöpçü ekledim iyiki eklemişim tüller camdaki yeşil yosunları pandalar da artık yem ve ölen karides ve balıkları yiyor.dogal dengeyi kurmak önemlidir
Melih bey o kadar güzel görüntüler ki insanın baktıkça bakası geliyor. Ek: Melih bey bir yanlışlık olmasın ben videoda macracanta göremedim. Sarı renkli yosun yiyicilerden bir tanesi tül vatoz diğeri cae olması gerekiyor. Bunun haricinde macracanta da var mı?
teşekkürler ergün hoca.çOK ÖZÜR DİLİYORUM DOÐRU DİYORSUNUZ .O balık cae .Daha önce makrakanda da beslediğim için isim karışıklıgı yaptım.
Selam bahsi geçen tür olarak sanrım bu olabilir.Araştırılabilir türün özellikleri.selamlar.. Otocinlus sp albino ve siyah beyaz desenli olarak bulunabilirmiş. Sae denilen türde de varyasyonu farklı olanlar varmış. Bende her iki türdende var fakat albino otocat çok dayanıklı olmadığını söyleyebilirim. Türlerle alakalı link:Suckermouth Cats
Bursa da bir akvaryumcu dan almıştım ama rengi kahverengiydi sonradan sarardı tankta .yaklaşık 1,5 yıldır bende