Yeni bitkili bir tank kurdum 80 litre küp bir akvaryum kurulumda emeği geçen UÐUR abime çok teşekkür ederim.Onun sayesinde kurulumu yapabildim bütün bitkileri o hediye etti saolsun.Kurulumda tabana ilk katman lav kırığı ve üstüne hagen ve beyaz kum karışımı bir tasarım yaptım.Günde 6saat aydınlatma yapıyorum.kurulum bu gün yapıldı.Gün ışığı ile aydınlatma seçimimi yaptım. Akvaryum şu an çok hoş duruyor.İcine gene saolsun UÐUR abimin hediye olarak verdiģi 9 adet kiraz karidesi ve hafta sonu getirecegim endleri koyacağım.Karidesler ićin java moss bolca mevcut.Kayalara bağladım.Bu arada nasıl fotoğraf ekleyecegimi bilmiyorum yeni üye oldum.yardım ederseniz fotograf eklerim. BURDAN YARDIMLARINI ESÎRGEMEYEN UÐUR (06ugur06) ABİME ÇOK TEŞEKKÜRLER
Mehmet kardesim hayirli olsun kurulumun.sana onerim kayayi bence cikart derinligi tamamen etkilemis bitkilerin yerlesimi gayet guzel ama kaya derinlik hissini bozmus ve salinim yapma olasiligida cok yuksek.
Abi kaya yı salınım testinden geçirdim salınım yok inşallah su temizliğinde çıkaracağım.Şuan kayayı annem beğendi su temizliginde onerin dikkate alırım abi cok saol değerli yorumun için
Benimde kup akvaryumda cok meragim var en yakin zamanda 40*40*40 yaptirmayi dusunuyorum derinligi yakalamak bu akvaryumlarda daha basit oluyor ama tam ortada buyuk bir obje butun derinligi alt ust eder.ne guzel ters v dizilimi yapmissin cikartiginda farki sende goreceksin birde arka tarafa siyah fon kaplarsan bitkilerin vurgusu dahada on plana cikar .yinede ilk kuruluma gore basarili bir calisma olmus.
Mehmet moss sarili kayalari hafif ac ordadaki anubias bu kayalarin en arkasindakine sabitle otekinide tam tersine uygula sazi isiticini tam onune al kayasiz daha iyi olmus gerci bu yorumum baskalarininda onerileri olacaktir elbet.
Sag taraftaki bitkileri oynatmasaydin saz arkalarinda kalsin derinlik katar kayalarin dizilimi simdi daha iyi olmus.v seklini bozma.