Arkadaşlar lepistes triosunun dişilerinde beyaz beneğe rastladım sıcaklığı 31 derece yapıp tuz ekledim bir miktarda metilen mavisi sonrada dip çekimi daha ne yapmalıyım
Talat Bey burada hiç kimse sizin emrinize amade değil konu başlıklarınızda ve mesajlarınızda dikkatli yazımda bulunun. Tankınızdan ayrı bir tankınzı var ise hasta balıkları başka bir akrantian tankına alın diğer balıklarınıza bulaşmasın. En etkili çözüm olarak 2 ayrı kaba su koyun mümkünse tank ısısı ile aynı olsun sonra birine kaya tuzu eritin canlıları burada 1-2 saniye tutup diğer kaba normal suya geri koyun bunu 2-3 kez tekrar edin. Dün aşırı yapmanız durumunda haftaya kalmaz düzelirler.
Ben emir vermek amaçlı böyle bir başlık kullanmadım sadece hızlı olunmaması sonunda bir canlının ölümüne sebep olacağı için yazdım söz konusu bir canlının hayatı ise bunu yazmak zorundayız. Siz söylemedin önce başka forumlardan kişiler yardım etti ve tedavi şu an iyi gidiyor.
Talat Bey Elhamdülillah Forumumuz Güzel Başka Forumları Karalamak değil Amacım kesinlikle Bizim Forumumuz Biraz Ağır olabilir Sonuç itibari ile Herkes Ekmek Parasını'da Kazanmak Zorunda Zaman buldukça Foruma bakmaya çalışıyoruz. Neyse'ki Sorununuz Hal olmuş Geçmiş Olsun Lakin Burada belki Cevaplar geç gelir Ama Tankınız ve Canlılar'ınız benimsenerek Cevap gelir