Merhaba arkadaslar en uygun armator kim yapiyo bilginiz varmi 80 50 55 tank ve toplam ne kadarvisik gerekiyo
Ben elektronikçiyim kullandiginiz aydinlatma hakkinda bilgi verirseniz size yardimci olmaya calisirim. Balastiniz bozuldu ve yeni armaturmu yapmak istiyorsunuz.
Akvaryumun kapakliysa ve yer varsa kapaginda ve buhar camı 1 yada daha fazlasi olabilir grolux floresan alip buna uygun watt degerinde balast al balastta nasil baglayacagin resimli belirtilmis zaten geriye kalanda reklam duyu denen jaklardan al ve floresani tutturmak icin pvc boru tutucu al devreyi kur basit bi islem
kapaga kac adet takabiliyorsun cok sayida takacaksan renk kombinasyonu yapariz ama tek takacaksan grolux pembe diyolar onunla iyi is yaparsin ve sormadim sen bitki bakacakmisin bakmayacaksan normal bi ampulde alsan olur yani
Bitki bakiyorum vardi bende t5 bugun kisa devre yapdi ve daha yanmadi iki tane vardi simdi cogaltmak istiyorum 4 adet dusunuyorum kaca patlarki bana bu tesisat
satici olmadigim icin net fiyat veremem ya patshopcudan al yada arastir malzemeleri topla. Toplarim diyorsan yapiminda takildigin yerlerde yardimci olurum sen kararini ver gerisi hallolur