Doruk Peyzaj, İncek Bulvarı üzeri, Migros'a gelmeden önceki lambalı kavşakta, köşede. Fiyatı ise 60 Kuruş/kg Başka bir forumdaki bir arkadaş paylasmis bende oradan aldim. Mearak edenler benim akvaryumun içindeki taslardir. http://forum.akvaryumda.com/bitkili-akvaryum-tanitimlari/418-ilk-bitkili-akvaryumum-4.html
Faruk Bey paylaşım için teşekkürler, aldığınız yerin telefonunu da verebilir misiniz? En azından belki alacak arkadaşlar gitmeden buradan resimlerini isteyip taşlar isteyebilirler belki zor bir ihtimal ama görerek almak en güzeli haliyle lakin olur mu olur yani.
İLETİŞİM BİLGİLERİ Adres İncek Bulvarı Çayyolu Kavşağı Migros Yanı İncek - ANKARA Telefon +90(312) 460 18 90 Faks +90(312) 460 18 91 Gsm : +90(532) 334 02 63 E-Posta [email protected] - [email protected] daha bir kaç çeşit kaya daha var akvaryumda kullanılabilecek ama tabi foto yok elimde. bir bilgi daha benim ilk akvaryumumdaki taşları karşıyaka mezarlığına gelmeden orada peyzaj yerleri var oradan almıstım. kilosu 60 kurustu sanırım. ama orada simli kayanın olup olmadığını tam hatırlamıyorum.