Akvaryumun tamamiyla dizayninini degistirmeden son bir budama yaptigim video, hala tereddute olmama ragmen sanirim en kisa zamanda komple yeni bir duzenlemeye gidecegim. Cok saglikli bir akvaryum ama yaklasik bir yildir kurulu tank veyenilik zamanidir diye dusunuyorum! Eger sizlerin yeni dizayn ile ilgili onerileriniz var ise memnuniyetle duymak isterim. Saygilar, www.youtube.com/watch?v=BmZVjQhnCuw
abi gayet güzel bence bozma derim... ayrıyetten bu ramirazinin bir başka türümüdür acaba abi buralarda böyle türler bulamıyoruz...
Erkut bey böylesine muhteşem bir tankı bozmanıza hem üzldüm hem sevindim aslında.Yeni bir tank görmek açısından sevindim.Bu güzel tankı bozmanıza ise üzüldüm ama insan değişiklik istiyor zamanla.Bence orman görünümlü bir tank kursanız da gözümüz bayram yapsa.
örnek tanklar Eki Görüntüle 4175 Eki Görüntüle 4176 serkan çetinkol ve umut gümüşkayanın tankları fikir vermesi açısından şayet düşünürseniz bence güzel tanklar.
Sorduğunuz tur Apistogramma cacatuoides bu tur ve ebeveynlerın yavrularıyla ılgılenmelerı konusundakı vıdeom forumda mevcut!
Kesinlikle, belli bir sure sonra degisiklikte fayda var. Uğur bey henüz bozmadım tankı ama sanirim tabana dokunmadan bırseyler yapacagım belki yosun orman yada kayalik vadi.
Abi gayet güzel canlilar ama dedigim gibi burda bulmasi zor oluyor sendekiler gibi olsa super olur arasam belki istanbul bolgesinde zor bulunur.olsada sakaryadan kalk oraya git
Erkut bey kayalık vadi şeklindeki tasarımlar oldukça güzel gözüküyor. Sizin akvaryum ölçülerinize de uygun olacaktır.
Hazirliklar tamamdir sanirim orman temasi olacak En kiza zamanda gelismelerle ilgili bilgilendirecegim