Merhabalar Sistem tamamen dıy yapım sistemin kontrolü ip adresi ile web arayüzü veya mobil uygulama ile sağlanmaktadır. Sistemde 16 kanal sürücü bulunmakta ve bu sayede 16 kanala kadar ekleme yapılabiliyor. Ayrıca sistem üzerinde bulunan sıcaklık sensörleri ile ledlerin ısınmasını önlemek için otomatik olarak çalışan fanlar bulunmakta ve uygulama üzerinden fanın hızını kontrol edebiliyorsunuz. Grafik tablosunda oluşturduğunuz grafikler üzerinden istediğiniz zaman ve parlaklıkta aydınlatmayı kontrol edebiliyorsunuz
Kasası güzelmiş önüne ince bir cam veya pleksi kestirebilirseniz su sıçraması kaynaklı arızaların önüne geçebilirsiniz. Ardunio kullandınız sanırım özellikleri ve kasası ile çok beğendim elinize sağlık. Toplam maliyeti ne kadar oldu?
Merhaba Önü için siyah pleksi sipariş ettim toplam maliyeti 1400 liraya geldi Önü için siyah pleksi sipariş ettim bana toplam maliyeti 1800 liraya geldi
Merhaba Ledler siyah pleksinin dışına çıkacak şekilde ayarlayacağım sadece ledlerin lehim yerleri pleksinin altında kalsa problem olacağını düşünmüyorum maliyet konusu kaba taslak fiyat yazıyordum sonra sizleri yanlış yönlendirmemek için maliyeti toplayarak yazdım o yüzden karışıklık olmuş kusura bakmayın
Öyle de olur zaten lehimlere direk su gelmedikçe arıza çıkarmaz. Tekrar emeğinize sağlık inşallah uzun süre verim alabilirsiniz.