Akvaryum DİZAYN uygulaması

Konusu 'Akvaryumda Kullanılabilecek Dekorlar ve Tasarımlar' forumundadır ve awertcv tarafından 08/05/15 başlatılmıştır.

1. awertcv

awertcv Başarılı Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    2
    Ödül Puanları:
    0
    Merhaba arkadaşlar
    Yakın zamanda tankımı tekrar kuracağım için yeni peyzaj arayışındayken böyle birşey buldum.Akvaryumunuzu taslak olarak buradan dizayn edebilirsiniz.

organizer

Ayrıca uygulamayı denerken kolay bitki türleriyle 60x45x35 cm lik akvaryumuma da tasarım yapıp önerirseniz çok mutlu olurum :)

2. Bitkici

Bitkici Super Moderator Yönetim Ekibi

Beğenilen Mesajları:
    1.553
    Ödül Puanları:
    113
    Adem bey güzel uygulama ancak buradan direk bir tasarım çıkarmak sizin için çok kolay olmayabilir. Iaplc ve ada gibi yarışmalarda dereceye girmiş benzer boyuttaki akvaryumları inceleyip benzerlerini kurmaya çalışmanız daha iyi olabilir.

3. Fatih

Fatih Yeni Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    1
    Ödül Puanları:
    3
    Adem akvaryum kurarken karar vermek oldukça zor oluyor. Ben bu nedenle örnek akvaryumları tercih ediyorum. Tropica bu iş için bana göre ideal hem bitkileri ve özelliklerini aynı zamanda uyumlu ortamlarını orada daha iyi göre biliyorum. Tavsiye ederim.

4. apoktay35

apoktay35 Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    23
    Ödül Puanları:
    18
    Site ince ayarlamalar yapmaya müsait değil yaklaşık yarım saat boyunca bir dizayn yapmayı denedim fakat hatalar yüzünden başarılı olamadım, o yüzden düzgün bir tasarım yapmak imkansız gibi, eğer düzeltirlerse çok güzel tasarımlar çıkarılabilir.

Sayfayı Paylaş