2014 Bitkili Akvaryum Tasarım Yarışması

Konusu 'Bitkili Akvaryum Tanıtımları' forumundadır ve pilatin tarafından 19/02/14 başlatılmıştır.

1. pilatin

pilatin Yeni Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Sucul Yaşam Dünyası ve Botanik aquarium tarafından ilki düzenlenecek olan 2014 Bitkili Akvaryum Tasarım Yarışması Reeflowers ve Emeksiz Orman Çiftliği sponsorluğunda olup katılımlar 15 ocak ile 1 Mart Tarihleri arasında olacaktır.Katılımcıların akvaryum fotoğraflarının gerekli standartlarda [email protected] mail adresine gönderimi ile başlayacaktır.
    -Katılımcıların mail adresimize göndereceği fotoğraflar ile birlikte akvaryum boyutları,kullanılan bitki türleri,canlıları,bakım aralıkları ve kullanılan malzemeleride yazmaları gerekmektedir.
    -Yarışmaya katılım tek foto ile yapılması zorunludur.Katılımcı kendisine ait olan tanklar ile katılım yapabilir herhangi bir sınır bulunmamaktadır.Akvaryumlar kişiye ait olmalıdır.Gerekirse katılımcıdan kanıtlanması istenebilir.
    -Katılım yapıldıktan sonra katılımı onaylamak, onaylamamak, onayladıktan sonra uygun bulmazsa kaldırmak silmek veya fotoğraf değiştirmeye karar vermek hakkı yönetimindir.
    Ülkemizde hobi adına daha fazla neler yapabiliriz düşüncesi ile destek olarak bizleri kırmayan Jüri üyelerimize ve sponsorlarımıza ve katılımcılara sonsuz teşekkürler.
    Yarışma Organizasyonu:İbrahim Pilatin,İhsan Yıldırım ve Selçuk Durmaz tarafından düzenlenmiştir.
    https://www.facebook.com/groups/Botanikakvaryum/
    https://www.facebook.com/groups/suculyasamdunyasi/

2. hedayse

hedayse Uzman Akvarist Yönetim Ekibi

Beğenilen Mesajları:
    1.987
    Ödül Puanları:
    113
    Meslek:
    İşçi
    İbrahim Bey öncelikle aramıza hoşgeldiniz, yarışma ile ilgili forum üyelerimizi bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Jüri üyelerinden Fatih Çelik çok sevdiğim kıymet verdiğim bir insandır abim kadar sevdiğim birisidir saygılarımı sunuyorum. Kendisinin üzerimde çok emeği vardır Allah Razı Olsun...

Diğer üyelerden Serhat Hocam, Kazım Hocam 'da saydığım sevdiğim kişilerdir. Keza Mustafa Erdoğar ve Serkan Çetinkol, bitkili hobisinde bir çok kişiye olduğu gibi bana da çok destekleri olmuştur.

Keşke daha fazla kişiye derece sağlanabilseydi mesela 5-6 kişi gibi, hayırlısı.

Ben de şahsım olarak katılmaya çalışacağım.

Katılacak tüm arkadaşlara başarılar dilerim.

3. pilatin

pilatin Yeni Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Bu konuda bize destek veren herkese teşekkür ederiz.Bu yıl ilkini hayırlısıyla yapabilmenin umudundayız.Gönül isterdi ki fazla katılımcıya hediyeler vermek ama ilk üçe çok güzel ödüllerimiz var.Birinciye CO2 tüpü regülatörü ile birlikte vereceğiz ki ülkemiz de şimdiye kadar yapılan hiçbir tasarım yarışmasında verilmedi.akvaryumda.com üyelerininde desteklerini katılımlarıyla bekliyoruz.

4. onur

onur Uzman Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    42
    Ödül Puanları:
    28
    Çok güzel bir organizasyon bizlerden kimler katılacak yarışmaya katılanlar bizimle de resimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

5. hedayse

Beğenilen Mesajları:
    1.987
    Ödül Puanları:
    113
    Meslek:
    İşçi
    Onur bey tankımı istediğim şekle sokabilirsem ben katılmayı düşünüyorum ama yarışma öncesi görüntüleri paylaşmayı düşünmüyorum sürpriz olsun.

6. onur

onur Uzman Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    42
    Ödül Puanları:
    28
    Başarılar hakan bey merakla bekleyeceğim eminim ki çok güzel şeyler ortaya çıkaracaksınız nasip olursa bende ikincisine katılırım inşallah.

7. pilatin

pilatin Yeni Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Son 4 gün. Tabi ki süpriz olsun.

8. hedayse

Beğenilen Mesajları:
    1.987
    Ödül Puanları:
    113
    Meslek:
    İşçi
    İbrahim Bey işlerimin yoğunluğundan dolayı sanırım yetiştiremeyeceğim :( Vakit çok daraldı...

9. zekigonlum

zekigonlum Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    104
    Ödül Puanları:
    43
    Her ne kadar yarışmaya katılabilecek bir akvaryumum olmasa da yarışma sayesinde göreceğimiz tanklarla ufkumuzun açılacağı aşikar.

10. pilatin

pilatin Yeni Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    0
    Ödül Puanları:
    1

11. onur

onur Uzman Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    42
    Ödül Puanları:
    28
    Bu yarışmada kullanılmaması gereken malzemeler veya bu mutlaka olmalıdır gibi kriterler nelerdir, değerlendirme yapılırken neler göz önünde bulunduruluyor.

12. pilatin

pilatin Yeni Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    1.lik ödülü Co2 tüp +reglatör+ gübre takımı
    2. lik ödülü gübre takımı + Yem
    3. lik ödülü gübre takımı
    -Katılımcıların mail adresimize göndereceği fotoğraflar ile birlikte akvaryum boyutları,kullanılan bitki türleri,canlıları,bakım aralıkları ve kullanılan malzemeleride yazmaları gerekmektedir.
    -Yarışmaya katılım tek foto ile yapılması zorunludur.Katılımcı kendisine ait olan tanklar ile katılım yapabilir herhangi bir sınır bulunmamaktadır.Akvaryumlar kişiye ait olmalıdır.Gerekirse katılımcıdan kanıtlanması istenebilir.
    -Katılım yapıldıktan sonra katılımı onaylamak, onaylamamak, onayladıktan sonra uygun bulmazsa kaldırmak silmek veya fotoğraf değiştirmeye karar vermek hakkı yönetimindir.

13. hedayse

Beğenilen Mesajları:
    1.987
    Ödül Puanları:
    113
    Meslek:
    İşçi
    Dün akşam katılım için gönderimimi yaptım, hayırlısı bakalım.

Umarım yeteri kadar katılımcı olur ve iptal olmaz organizasyon. Bence iptal olma yerine süresini uzatmak daha iyi olur diye düşünüyorum.

14. pilatin

pilatin Yeni Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    0
    Ödül Puanları:
    1

15. hedayse

Beğenilen Mesajları:
    1.987
    Ödül Puanları:
    113
    Meslek:
    İşçi
    26 Şubatta alel acele bir resim çekmiştim ben bile beğenmedim ama başka bir çarem olmadığı için fırsatım olmayacaktı mecbr göndermiştim. Uzatıldığına çok sevindim, yeniden bir resim çekip gönderdim umarım jüri kabul ederde ilk fotoğraf sayılmayıp 2. çektiğimi geçerli kılarlar.

Hayırlısı.

16. pilatin

pilatin Yeni Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Sucul Yaşam Dünyası ve Botanik Aquarium birlikteliğinde ilki düzenlenen 1. Ulusal Bitkili Akvaryum Tasarım Yarışması katılımları bugün sona ermiştir.Toplam 24 kişi ile yapılan katılımda toplam 28 adet tasarım bulunmaktadır.Tüm katılımcılarımıza sonsuz teşekkürler.Gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra bizleri kırmayarak benimde içinde bulunduğum jüri üyesi olarak destek olan Mustafa Erdoğar,Serkan Çetinkol,Fatih Çelik,Erkan Efe,Kazım Öçaldı ve Ferhat Gürcan'a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.Yarışma organizasyonu Ibrahim Pilatin, Ihsan Yildirim ve Selcuk Durmaz tarafından düzenlenmiştir.Yarışmada verilecek olan hediyeler için sponsorlarımız Reeflowers ve Emeksiz Orman Çifliği 'nede ayrıca sonsuz teşekkürler.

Yarışma Katılımcılarımız
    ALİ OTAR
    BARIŞ AYDIN
    BİLEN TUNGUL
    CÜNEYT BAYIR
    ÇAÐRI KARAKULAK
    ENDER CESTEL
    ENGİN DEMİR
    ERKAN KADAYIFÇI
    FATİH MURAT KONDAKÇI
    FERUDUN KÜÇÜKPEHLİVAN
    GÖKTUÐ ALTUNTUÐ
    HAKAN GÖZEL
    İBRAHİM ÜNSAL
    KUDRET ALTUNTAŞ
    NECATİ HÜRSEVER
    ÖMER FARUK GÜNEŞ
    ÖMER KOCAOÐLU
    ÖZKAN AZİZ
    SERHAN ÇALIK
    SERKAN ÇOKEKER
    SİNAN SEYHUN
    TUGAY DOÐAN
    UYGAR ERDOÐAN
    YAMAÇ TARAKTAŞ

17. pilatin

pilatin Yeni Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Sucul Yaşam Dünyası ve Botanik Aquarium ortaklığında Reeflowers ve Emeksiz Orman Çiftliği sponsorluğunda ilki düzenlenen 1.Ulusal Bitkili Akvaryum Tasarım Yarışması Derece alan Tanklar. Benimde içinde olduğum Selçuk Durmaz ve değerli Jüri üyelerimiz Mustafa Erdoğar Serkan Çetinkol Fatih Çelik Erkan Efe Kazım Öçaldı Ferhat Gürcan'ada sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.Yarışma organizasyonumuz İbrahim Ibrahim Pilatin İhsan Ihsan Yildirim ve Selçuk Durmaz tarafından düzenlenmiş olup yönetim adına Yarışmamıza katılan tüm hobi dostlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız...Diğer katılımcılara ait tanklar en kısa sürede sayfalarımızda tanıtıma sunulacaktır...

18. hedayse

Beğenilen Mesajları:
    1.987
    Ödül Puanları:
    113
    Meslek:
    İşçi
    Gerçekten güzel katılımlar olmuş, derece alanları tebrik ediyoruz.

Sayfayı Paylaş