Sucul Yaşam Dünyası ve Botanik aquarium tarafından ilki düzenlenecek olan 2014 Bitkili Akvaryum Tasarım Yarışması Reeflowers ve Emeksiz Orman Çiftliği sponsorluğunda olup katılımlar 15 ocak ile 1 Mart Tarihleri arasında olacaktır.Katılımcıların akvaryum fotoğraflarının gerekli standartlarda [email protected] mail adresine gönderimi ile başlayacaktır. -Katılımcıların mail adresimize göndereceği fotoğraflar ile birlikte akvaryum boyutları,kullanılan bitki türleri,canlıları,bakım aralıkları ve kullanılan malzemeleride yazmaları gerekmektedir. -Yarışmaya katılım tek foto ile yapılması zorunludur.Katılımcı kendisine ait olan tanklar ile katılım yapabilir herhangi bir sınır bulunmamaktadır.Akvaryumlar kişiye ait olmalıdır.Gerekirse katılımcıdan kanıtlanması istenebilir. -Katılım yapıldıktan sonra katılımı onaylamak, onaylamamak, onayladıktan sonra uygun bulmazsa kaldırmak silmek veya fotoğraf değiştirmeye karar vermek hakkı yönetimindir. Ülkemizde hobi adına daha fazla neler yapabiliriz düşüncesi ile destek olarak bizleri kırmayan Jüri üyelerimize ve sponsorlarımıza ve katılımcılara sonsuz teşekkürler. Yarışma Organizasyonu:İbrahim Pilatin,İhsan Yıldırım ve Selçuk Durmaz tarafından düzenlenmiştir. https://www.facebook.com/groups/Botanikakvaryum/ https://www.facebook.com/groups/suculyasamdunyasi/
İbrahim Bey öncelikle aramıza hoşgeldiniz, yarışma ile ilgili forum üyelerimizi bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz. Jüri üyelerinden Fatih Çelik çok sevdiğim kıymet verdiğim bir insandır abim kadar sevdiğim birisidir saygılarımı sunuyorum. Kendisinin üzerimde çok emeği vardır Allah Razı Olsun... Diğer üyelerden Serhat Hocam, Kazım Hocam 'da saydığım sevdiğim kişilerdir. Keza Mustafa Erdoğar ve Serkan Çetinkol, bitkili hobisinde bir çok kişiye olduğu gibi bana da çok destekleri olmuştur. Keşke daha fazla kişiye derece sağlanabilseydi mesela 5-6 kişi gibi, hayırlısı. Ben de şahsım olarak katılmaya çalışacağım. Katılacak tüm arkadaşlara başarılar dilerim.
Bu konuda bize destek veren herkese teşekkür ederiz.Bu yıl ilkini hayırlısıyla yapabilmenin umudundayız.Gönül isterdi ki fazla katılımcıya hediyeler vermek ama ilk üçe çok güzel ödüllerimiz var.Birinciye CO2 tüpü regülatörü ile birlikte vereceğiz ki ülkemiz de şimdiye kadar yapılan hiçbir tasarım yarışmasında verilmedi.akvaryumda.com üyelerininde desteklerini katılımlarıyla bekliyoruz.
Çok güzel bir organizasyon bizlerden kimler katılacak yarışmaya katılanlar bizimle de resimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim.
Onur bey tankımı istediğim şekle sokabilirsem ben katılmayı düşünüyorum ama yarışma öncesi görüntüleri paylaşmayı düşünmüyorum sürpriz olsun.
Başarılar hakan bey merakla bekleyeceğim eminim ki çok güzel şeyler ortaya çıkaracaksınız nasip olursa bende ikincisine katılırım inşallah.
Her ne kadar yarışmaya katılabilecek bir akvaryumum olmasa da yarışma sayesinde göreceğimiz tanklarla ufkumuzun açılacağı aşikar.
Bu yarışmada kullanılmaması gereken malzemeler veya bu mutlaka olmalıdır gibi kriterler nelerdir, değerlendirme yapılırken neler göz önünde bulunduruluyor.
1.lik ödülü Co2 tüp +reglatör+ gübre takımı 2. lik ödülü gübre takımı + Yem 3. lik ödülü gübre takımı -Katılımcıların mail adresimize göndereceği fotoğraflar ile birlikte akvaryum boyutları,kullanılan bitki türleri,canlıları,bakım aralıkları ve kullanılan malzemeleride yazmaları gerekmektedir. -Yarışmaya katılım tek foto ile yapılması zorunludur.Katılımcı kendisine ait olan tanklar ile katılım yapabilir herhangi bir sınır bulunmamaktadır.Akvaryumlar kişiye ait olmalıdır.Gerekirse katılımcıdan kanıtlanması istenebilir. -Katılım yapıldıktan sonra katılımı onaylamak, onaylamamak, onayladıktan sonra uygun bulmazsa kaldırmak silmek veya fotoğraf değiştirmeye karar vermek hakkı yönetimindir.
Dün akşam katılım için gönderimimi yaptım, hayırlısı bakalım. Umarım yeteri kadar katılımcı olur ve iptal olmaz organizasyon. Bence iptal olma yerine süresini uzatmak daha iyi olur diye düşünüyorum.
26 Şubatta alel acele bir resim çekmiştim ben bile beğenmedim ama başka bir çarem olmadığı için fırsatım olmayacaktı mecbr göndermiştim. Uzatıldığına çok sevindim, yeniden bir resim çekip gönderdim umarım jüri kabul ederde ilk fotoğraf sayılmayıp 2. çektiğimi geçerli kılarlar. Hayırlısı.
Sucul Yaşam Dünyası ve Botanik Aquarium birlikteliğinde ilki düzenlenen 1. Ulusal Bitkili Akvaryum Tasarım Yarışması katılımları bugün sona ermiştir.Toplam 24 kişi ile yapılan katılımda toplam 28 adet tasarım bulunmaktadır.Tüm katılımcılarımıza sonsuz teşekkürler.Gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra bizleri kırmayarak benimde içinde bulunduğum jüri üyesi olarak destek olan Mustafa Erdoğar,Serkan Çetinkol,Fatih Çelik,Erkan Efe,Kazım Öçaldı ve Ferhat Gürcan'a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.Yarışma organizasyonu Ibrahim Pilatin, Ihsan Yildirim ve Selcuk Durmaz tarafından düzenlenmiştir.Yarışmada verilecek olan hediyeler için sponsorlarımız Reeflowers ve Emeksiz Orman Çifliği 'nede ayrıca sonsuz teşekkürler. Yarışma Katılımcılarımız ALİ OTAR BARIŞ AYDIN BİLEN TUNGUL CÜNEYT BAYIR ÇAÐRI KARAKULAK ENDER CESTEL ENGİN DEMİR ERKAN KADAYIFÇI FATİH MURAT KONDAKÇI FERUDUN KÜÇÜKPEHLİVAN GÖKTUÐ ALTUNTUÐ HAKAN GÖZEL İBRAHİM ÜNSAL KUDRET ALTUNTAŞ NECATİ HÜRSEVER ÖMER FARUK GÜNEŞ ÖMER KOCAOÐLU ÖZKAN AZİZ SERHAN ÇALIK SERKAN ÇOKEKER SİNAN SEYHUN TUGAY DOÐAN UYGAR ERDOÐAN YAMAÇ TARAKTAŞ
Sucul Yaşam Dünyası ve Botanik Aquarium ortaklığında Reeflowers ve Emeksiz Orman Çiftliği sponsorluğunda ilki düzenlenen 1.Ulusal Bitkili Akvaryum Tasarım Yarışması Derece alan Tanklar. Benimde içinde olduğum Selçuk Durmaz ve değerli Jüri üyelerimiz Mustafa Erdoğar Serkan Çetinkol Fatih Çelik Erkan Efe Kazım Öçaldı Ferhat Gürcan'ada sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.Yarışma organizasyonumuz İbrahim Ibrahim Pilatin İhsan Ihsan Yildirim ve Selçuk Durmaz tarafından düzenlenmiş olup yönetim adına Yarışmamıza katılan tüm hobi dostlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız...Diğer katılımcılara ait tanklar en kısa sürede sayfalarımızda tanıtıma sunulacaktır...