ışıklandırma için yardımınıza bilginize ıhtıyac var

Konusu 'Co2, Işık ve Ekipmanlar' forumundadır ve bulutfathi tarafından 24/04/15 başlatılmıştır.

1. bulutfathi

bulutfathi Başarılı Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    100*30*47 akvaryumum var bunun için ışıklandırma adına birçok yardım aldım ama bulundugum bölgede herseye ulaşamıyorum ve ve florasanlar bana pahalı gelıyor.acaba sizler internetten bana link verebilir misiniz bakmam için.ve burdakı işletmelere göstermek ıcın bunu ıstıyorum dıye.yardım edersenız çok sevınırım.bu konuda cok az bılgım oldugundan internetten baksam da anlamıyorum sızın tecrubenıze başvurdum o yüzden . teşekkürler

2. Emre54

Emre54 Deneyimli Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    50
    Ödül Puanları:
    28
    Meslek:
    elektrik teknikeri
    s.a simdiden hayırlı olsun ve işikla ilgili sitemizde bir abimiz var telefon numarası da mevcut ferhat abiye ulaş o halleder işini bulamazsan özelden yaz numarasını atarım

3. iso4013

iso4013 Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Fatih Bey benim açmış olduğum bir konu vardı aydinlatma hakkında önerileriniz diye. Orada Hakan bey link vermişti 5 tl ye aldım ben kullaniyorum istersen bir bak linki de mevcut orda

4. hedayse

hedayse Uzman Akvarist Yönetim Ekibi

Beğenilen Mesajları:
    1.987
    Ödül Puanları:
    113
    Meslek:
    İşçi
    Fatih Bey merhaba t5 gün ışıkları ve balastıyla ilgili aşağıdaki numarayı numuaradan Yasin Bey size yardımcı olacaktır. İsmimi ve sitemizin ismini verirseniz ilgili bir arkadaşımızdır, sanalpazar.com üzerinde ilanlarına yönlendirecektir.

YASİN CANER SAÇAKLI
    0538 947 00 00

Sayfayı Paylaş