İndirimli-akv+kum+filtre+sehpa+kaya+dekor

Konusu 'Akvaryum Malzemeleri Satış İlanları' forumundadır ve By_EKReM tarafından 16/12/13 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. By_EKReM

By_EKReM Yeni Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Arkadaşlar siteye ikinci mesajımda akvaryumu satmak istiyorum demek bana ne kadar ters gelse de, el mahkum bazı sıkıntılar yüzünden satmak zorundayım...
    Velhasıl :

Malzeme(ler): Akvaryum,hava motoru,iç filtre,dış filtre,ısıtıcı,kum,bitki(en altta liste mevcut)
    Toplu Fiyatı: 400 (pazarlık yapılır)
    Mevkii : Ankara/Keçiören
    İrtibat Bilgileri: 05492929298
    Nakliye : Yardımcı olunur.(tamamını alana)-Parça parça alımda evden teslim geçerlidir.

Ürün resimlerini siteye atamadığımdan dolayı,resimlerin tamamını şu linke attım :

Akvaryum+Sehpa*+İHTİYACINIZ OLAN TÜM MALZEMELER - En Ucuzu

Ürün listesi :
    Akvaryum ve içindeki Malzemeler listesi :
    1 adet 100 cm bombeli akvaryum-çiziksiz---------------------------------------: 70 TL
    1 adet sehpa(kendim kesitirip boyattım)------------------- :80 TL (Benim için paha biçilemez)
    1 adet 1 metrelik arkaplan------------------------------------------------------: 2 TL
    1 adet atman marka iç filtre-----------------------------------------------------: 30 TL
    3-5 Adet kaya -------------------------------------------------------------------: 5 TL
    1 adet az kalmış metilen mavisi -------------------------------------------------: 0 TL
    2-3 adet tatil yemi -------------------------------------------------------------- : 5 TL
    Az biraz pul yem------------------------------------------------------------------ : 5 TL

Akvaryum Dışındaki Malzemeler:
    2 adet çömlek ---------------------------------------------------------------------: 10 TL
    4 adet taş -------------------------------------------------------------------------: 5 TL
    6 adet küçük 1 adet büyük yapay bitki takımı ----------------------------------: 15 TL
    1 adet değirmen --------------------------------------------------------------------: 5 TL
    5-6 adet deniz kabuğu --------------------------------------------------------------: 5 TL
    1 adet SOBO marka iç filtre --------------------------------------------------------: 15 TL
    1 adet Çift çıkışlı SOBO marka hava motoru--------------------------------------- : 10 TL
    1 adet Atman 3335 marka dış motoru(malzemesi var,içi dolu)
    (forum mesajlarıma bakarsanız filtre kovasını kırdığımı görürsünüz.
    Kova Gittigidiyor sitesinden 30 tl ye alınabiliyor.) ---------------------------------: 50 TL
    1 adet büyük file----------------------------------------------------------------------: 5 TL
    1 adet küçük file----------------------------------------------------------------------: 2 TL
    1 adet 30 cm(sanırım) hava taşı ----------------------------------------------------: 10 TL

Şartlar :

-Sehpa+Akvaryum+Yem,metilen mavisi hediyem= 150 TL
    -Dış filtre+Taşların tamamı = 60 TL
    -Fiyat konuşulur anlaşılır.(elinizi vicdanınıza koyup gelirseniz memnun olurum)
    -Akvaryum ve sehpayı ayrı ayrı satmıyorum.
    -Akvaryum işini bırakıyorum, o yüzden hepsi satılıktır.
    -Gereken indirim yapılmıştır.Üzerine Ekstra indirim talep etmeyin lütfen.
    -Tamamının alımında fiyat üzerinde indirim yapılır.
    -Tamamının alımında taşımada yardımcı olunur.
    -Diğer illere önce para sonra kargo şeklinde gönderirim.
    -Get'li(güvenli e-ticaret) ilanlar açılır.(Yeterki karşılıklı gönlümüz rahat olsun.)

Takas olarak : Cep telefonu-Uydu alıcı-Fotoğraf makinası lensi düşünüyorum. Balık harici takas teklifleriniz görüşülür.

2. lordix05

lordix05 Yeni Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Muğlada olsaydınız akvaryuma kesin alırdım ama şimdi yolda kırılması falan durumunda kargo karsılamıyor o neden malesef ki güvenemiyorum :( Çok çok uygun fiyatları alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun..

3. By_EKReM

By_EKReM Yeni Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Kardeş diğer malzemelere kargo olur da, akvaryum doğal olarak kargoyla olmaz.Diğerlerini istersen yardımcı olurum. Allah razı olsun iyi dileklerin için.

4. By_EKReM

By_EKReM Yeni Akvarist

Beğenilen Mesajları:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Son kalan malzemeler ile ilan günceldir arkadaşlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş