Boyut En*Boy*Yükseklik (cm): 49x29x47 Kapasite (litre):52 lt Beslenen Canlılar:1e 1d lepistes , 2e 4d moli , 1e 1d kılıçkuyruk , 1d plati Filtrasyon: Xilong XL-520 Tepe Filtre Su Değişim Oranı ve Aralığı:haftada yüzde 35 Kullanılan Yemler:Pul yemler Kullanılan İlaçlar: Açıklama: Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Sorum benim akvaryumumda bulunan 1 erkek kılıçkuyruğum genelde çok durgun. Pek fazla hareket etmez yani diğer moliler gibi sürekli hareketli değil. Üreme konusunda dahi 2 d kılıçkuyruğum olmasına rağmen pek fazla onlarla ilgilendiğini görmedim. Yani demek istediğim çok aşırı bir sakinlik hali mevcut bu normal bir şey mi acaba? Ya da akvaryumumda bir sıkıntı mı var kılıçkuyruğuma uygun düşmeyen. Diğer 2 d kılıçkuyruğumdan da 1 tanesi diğerlerini hep kovalama içinde diğeri ise biraz ürkek bir halde. Bu kılıçkuyrukların genel yapısında mı bir durgunluk var acaba? Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum.Teşekkürler.
Balığın karnında çekilme var mı? Yem yeme durumu nasıl yeme geliyor mu? Resim ekleyebirseniz genel durumunu bir görelim.
Yok yanlis anladiniz baligimda genel manada bir sorunum yok yem falan yiyor sadece yukaridada bahsettigim gibi ureme konusunda moli baliklarim gibi cok fazla hareketli degil 2 disiyle hic bir hareketlenmeye girdigini gormedim daha ben o acidan sormustum.
Kılıçkuyruk erkeklerindeki genel sıkıntı bence çok takılmayın 1 kere eş tutsalar 3 ay yavru verecekleri için çok endişe etmeye gerek yok
Anladım o zaman genel manada bir sıkıntı var acaba dedim benim kılıç erkeğim mi bu kadar çok durgun Teşekkürler.