Boyut Boy*En*Yükseklik (cm):60x35x35 Kapasite (Net litre): Bitki Türleri:Anubias ve moss Beslenen Canlılar:Karidesler Filtrasyon:Eheim 2217 Işıklandırma Floresanları: 4 x 24w T5 HO Işıklandırma Süresi ve Düzeni: Su Değişim Oranı ve Aralığı: Kullanılan Yemler: Gübre Çeşitleri:Tropica sivi Gübreleme Periyotları: Co2 - Saniye / Kabarcık :2bps Kullanılan Düzenleyiciler / İlaçlar: Açıklama: Akvaryumum'da bulunan Anubias turleri ile ilgili yeni video, begenmeniz dilegi ile
Cok tesekkurler, evet uzun zaman gecti biraz musguldum. su an yeni bir nano dizayni ile ugrasiyorum bitirir bitirmez paylasacagim sizlerle
Berkan bey sorunuzu tam anlayamadim, anladigim kadari ile cevaplamaya calisayim. Videodaki tankta co2 seviyesi otamatik olarak ayarli yani su PH degeri 6.8 de sabit bu da bitki ve discuslar icin en cok istenen degerdir isik olayina gelince goruntulere dikkat ederseniz ki bircogu makro yakin cekimdir bitkilerin saglik durumu konusunda fikir edinebilirsiniz genel olarak bitkiler sagliklikli. Yani gereken ozeni gosterip bitkileri iyi gozlemlerseniz, su degisimi, gubre kullanimi ve suyun degerleri konusunda dikkatli olursaniz kisacasi kurdugunuz sisteme hakimseniz sorun yasamaniz icin bir sebep kalmaz.
Sorum anubias bitkisi co2 ve ışığı fazla istemeyen bir bitki olduğunu biliyorum bunun gibi yani fazla co2 ve ışık istemeyen bitki olarak ne önerirsiniz ben mayalı sistem kullanıcamda
Berkan bey tropica nin web sitesinde dusuk isikli ortamda az ve orta seviyede co2 kullanarak akvaryumunuzda kullanacaginiz bitkilerin listesi ile ilgili linki asagida veriyorum sanirim bu isinize yarar (tabiki forum moderatorleri icin sakincasi yok ise) http://tropica.com/en/plants/?tabIndex=1&alias=Easy