Arkadaşlardifüzör taktım lakin hava çıkışı ortada hortumu takıp sıktığım vidalı parçanın kenarından çıkıyor? normalde ortadan çıkması gerekmiyormu yanlış mı bağladım acaba?
360 derece directıonal micromızer yazıyor kabında..resmini koydum zaten normalde nerden çıkması lazım hava kabarcıklarının.
Tam ortasındaki beyaz seramik olan kısımdan çıkması gerekir hava hortumunu difüzöre takmadan kulağınıza yaklaştırın hava geliyorsa problem difüzördendir.
evet tabi ki hava geliyor hatta hortum bağlantı yani CO2 giriş yerinden kaçak olduğu için oradan çıkıyordu tekrar çıkarttım yapıştırmak için öyle bir ses ve koku çıktı ki acayip..yeni taktığım içinmi acaba bekleme süresi varmı? hava taşı ile anında çıkıyordu..
Nuran hanım Sizin co2 mayalı değil mi bu difüzör Aqua macro gibi ki öyleyse basınç sorunu olabilir http://www.akvaryumda.com/aqua-macro-co2-difuzor-inceleme-ve-tanitim-resimli-anlatim/
mayalı sistem için aldım ben bunu söyledim aldığım kişi dedi ki mayalı sisteminiz bununla daha uzun süre dayanır.
evet aynısı baktım linkten.. peki akvaryumda üst kısma takmam faydalı olurmu yoksa yanlış ürünmü verdiler bana üstüne basa basa mayalı sistem için aldığımı söylediğim halde.
Umarım çıkış olur neticeyi bizimle de paylaşırsanız faydalanmış oluruz. Şişenizi sık sık kontrol etmeyi ihmal etmeyin mayalı için uygun olmadığını düşünüyorum
olmadı geri çıkarttım maalesef malatyada4 şubesi olan bir pet shop birde demez mi ki mayalı sistem için en güzeli bu ..
Nuran Hanım Aqua macro marka ise ben onu kullandım evde çekmecede yatıyor şimdi kendi yapımım olan şırınga ve makyaj pamuğu yapımı olanı kullanıyorum. Bu difüzörü ben kullanırken tüplü düzende 8 bar basınç veriyordum düşünün.